3 Motive să pleci în vacanță în timpul săptămânii

0 Shares
0
0
0

Știai că 55% dintre lucrătorii americani au recunoscut că nu și-au folosit toate zilele de vacanță alocate de serviciu? Se pare că statistica nu este cu mult diferită la noi în țară, iar angajații marilor corporații în special, au început să uite să se mai bucure de viață și trăiesc doar pentru a strânge avere.

Dacă și tu te numeri printre oamenii care și-au lăsat prea multe zile de concediu, pregătește-te pentru următoarea vacanță, deoarece am să îți ofer 3 motive să pleci într-o vacanță la schi în timpul săptămânii.

Nu mai sta pe gânduri! Părăsește-ți biroul, uită de grijile cotidiene și hai la Brașov să ai parte de o nouă aventură practicând sportul tău preferat de iarnă. Alegeți un apartament cu jacuzzi Brasov unde te vei putea bucura de relaxare deplină după o zi încărcată de distracție și voie bună.

O escapadă în mijlocul săptămânii poate reprezenta o idee genială mai ales dacă îți dorești  să te deconectezi de la rutină și să te bucuri de câteva zile de natură, sport, relaxare și oameni dragi. În plus este o metodă excelentă de a economisi bani și de a petrece mai mult timp făcând ceea ce îți place cel mai mult – schiatul! Sau snowboarding-ul dacă asta e pasiunea ta principală.

1.Oferte la telegondola sau teleschi

Deoarece sunt mai puțini oameni în timpul săptămânii care aleg să plece în vacanță, administratorii pârtiilor se străduiesc să îi atragă pe turiști cu pachete promoționale. Astfel s-ar putea să remarci că vei economisi bani pentru același număr de urcări în comparație cu o zi de weekend.

În plus, tehnologia ne ajută, iar dacă vrei să fii și mai practic și să eviți cozile de la casele de bilete poți achiziționa online abonamente sau carduri de acces și posibil chiar mai ieftin decât ai plăti la baza pârtiei.

2.Adio cozi interminabile la urcare

Așteptarea nu este punctul forte al oamenilor și pe bună dreptate. Cine își dorește să petreacă 2 ore într-o coadă uriașă la teleschi pentru a se bucura de 5-7 minute de libertate, natură și plăcerea de a schia, ca mai apoi să ajungi iar jos, la coadă pentru a lua tot procesul de la capăt. Numai gândul la un asemenea parcurs îmi provoacă iritare.

Zilele de schi sunt menite să fie schiate! Cozile pentru a urca pe pârtie sunt mult mai scurte în timpul săptămânilor care nu includ vacanțele tipice de sărbători. Este timpul să testezi câte ture reușești să faci într-o singură zi!

3.Nu mai simți presiunea finalului de weekend

Ai observat cum toată lumea se grăbește în weekend. Toți oamenii vor să comprime în doua zile tot ceea ce nu au reușit să facă în 5 și așa apare frustrarea și nervozitatea oamenilor care nu reușesc să se relaxeze și să se bucure de orele libere pe care le au la dispoziție.

În comparație, oamenii care aleg să meargă în concediu în timpul săptămânii nu se mai confruntă cu aceeași situație. Totul este mai lent, timpul zboară mai lin și cumva ai ocazia să te bucuri cu adevărat de ceea ce faci.

În plus, poți să te odihnești mai mult, deoarece, chiar dacă ajungi la 10 pe pârtie nu te vei confrunta nici cu o coadă interminabilă la urcare, nici cu o pârtie aglomerată, nici cu oameni stresanți. Totul este mult mai liber, mai calm și mai prielnic unei zile de calitate.

În concluzie

Schiatul pe timpul săptămânii este cea mai inspirată alegere atunci când îți dorești să te bucuri de zilele de schi în armonie și făcând economie!

0 Shares
You May Also Like