5 aspecte la care trebuie sa fii atent atunci cand cumperi o scoica pentru masina

5 aspecte la care trebuie sa fii atent atunci cand cumperi o scoica pentru masina

0 Shares
0
0
0

Este importanta siguranta copilului tau si trebuie sa ai grija sa cumperi toate accesoriile de care ai nevoie pentru momentele in care mergi cu masina. Bebelusul sau copilul mic are nevoie de scoica pentru autoturism si ea are anumite caracteristici de care trebuie sa tii cont in momentul achizitiei.

Pe site-ul BabyMatters.ro vei gasi modelul de scoica Besafe Babyzen si vei putea alege solutia potrivita pentru fetita sau baietelul tau. Iata care sunt cele mai importante 5 aspecte la care este bine sa fii atent/a atunci cand iei decizia cumpararii scoicii pentru masina.

1. Scoica pentru masina trebuie sa fie potrivita pentru varsta copilului tau

Atunci cand decizi ce tip de scoica trebuie sa cumperi, este bine sa tii cont de varsta copilului tau. Trebuie sa citesti cu atentie indicatiile pe care le vezi pe site si sa alegi scoica in functie de acestea. Scoica BeSafe Babyzen poate sa fie folosita pentru copii de pana la 12 luni.

O poti utiliza din primele zile ale bebelusului, imediat ce trebuie sa faci prima deplasare cu fetita sau baietelul tau.

2. Scoica pentru masina are o limita a inaltimii copilului si a greutatii sale

O alta caracteristica a unei scoici pentru masina este cea legata de inaltimea maxima suportata pentru a mentine copilul in siguranta. De asemenea, trebuie sa iei in calcul si greutatea pe care trebuie sa o aiba bebelusul tau.

Se intampla sa existe mici diferente ale copiilor in ceea ce priveste greutatea vs inaltimea sau varsta. Daca sunt depasite cerintele scrise in cartea tehnica a produsului, atunci trebuie sa folosesti o scoica mai mare.

3. Scoica trebuie sa se monteze si sa se demonteze foarte usor

Un aspect important al unei scoici poate sa fie si modul in care se monteaza sau in care se prinde de mecanismul din cadrul masinii. Astfel, trebuie sa cumperi o scoica bine realizata, care sa se monteze imediat si care sa aiba sisteme bine puse la punct. Scoica BeSafe Babyzen este de buna calitate si se monteaza foarte usor.

4. Scoica pentru masina trebuie sa fie realizata din materiale de foarte buna calitate

Principala caracteristica a unei scoici pentru masina este chiar siguranta pe care o poate oferi copilului tau in timpul deplasarii.

Astfel, materialele din care este realizata sunt semnificative in cazul unui impact si este bine sa acorzi atentie modului in care a fost construita. Poti alege scoicile care se potrivesc nevoilor si cerintelor tale pentru a avea un sentiment de protectie pentru bebelusul tau.

5. Scoica trebuie sa fie bine realizata pentru confortul bebelusului sau copilului

Confortul pe care il are bebelusul este foarte important. Copilul are nevoie de o sustinere corespunzatoare si de o forma corect construita pentru a putea sa se simta bine de fiecare data cand se deplaseaza.

Exista multiple atribute ale unei scoici pentru masina de care trebuie sa tii cont si este important sa citesti cu atentie descrierile pe care le gasesti pe site pentru a putea face alegerea corecta.

0 Shares
You May Also Like