Arzatoarele cu prindere europeana 7/16 folosesc o butelie gaz mapp

Arzatoarele cu prindere europeana 7/16 folosesc o butelie gaz mapp

0 Shares
0
0
0

Arzatoarele cu prindere europeana 7/16 folosesc o butelie gaz mappEchipele de instalatori sau instalatorii profesionisti care lucreaza singuri au nevoie in cadrul lucrarilor de cele mai bune scule si unelte, de cele mai bune si performante echipamente. De aceea, multi dintre ei folosesc pentru arzatorul cu care lipesc cuprul, butelie gaz mapp.

Consumabilele, cum este butelia gaz mapp, este foarte importanta si, de aceea, la achizitia unui arzator se tine cont de tipul de butelie folosit. Fiind in Europa, arzatoarele cu prindere europeana 7/16 sunt foarte apreciate atat pentru calitatile lor cat si pentru usurinta cu care se gasesc butelii de schimb.

Ce caracteristici are o butelie gaz mapp?

Una dintre principalele caracteristici ale unei butelii de gaz mapp este adaptabilitatea la orice marca, la orice tip de arzator cu prindere europeana 7/16.

Multe dintre aceste butelii contin un amestec de gaze care permit o temperatura de peste 2500 de grade celsius si o lipire cu 35 de procente mai rapida ca cea realizata cu propan. Se poate spune astfel ca se face o economie financiara de 35 la suta fata de o butelie cu propan. Aceasta economie poate sa fie vazuta si pentru timp, echipa de instaltori putand sa realizeze lipitura mai repede decat in mod obisnuit.

Ce fel de gaz este intr-o butelie  gaz mapp?

Continutul dintr-o butelie gaz mapp nu este toxic sau periculos pentru sanatate. Spre exemplu, o butelie Kemap de la Kemper Group Italia seste conform standard EN417 (2.5 F UN 2037). Exista si combinatia de 30% propan si 70% butan care asigura o temperatura de ardere de maxim 1900 grade celsius.

Majoritatea buteliilor de acest fel sunt prevazute cu supape care sa nu permita piederea de gaze cand sunt desfiletate de pe arzator. Desfiletarea se face rapid deoarece forma este ergonomica iar cartusul din aluminiu extrem de usor, permitand o manevrabilitate eficace.

Buteliile pe gaz mapp sunt, in general de unica folosinta si volumul lor variaza. Se pot gasi atat la 330 grame, respectiv 600 mililitri, cat si la 385 de grame, respectiv 750 de mililitri. Butelia de gaz mapp de 385 de grame folosita impreuna cu un arzator Turbo Kemap dezvolta o autonomie de functionare de 5 ore si 30 de minute la putere mica si de 1 ora si 30 de minute la putere maxima.

Calitatea acestor butelii este asigurata de catre fabricantul italian Kemper Group care are o istorie de peste 60 de ani in fabricarea si vanzarea acestor produse, devenind unul dintre liderii mondiali in domeniu. Compania Kemper Group a dezvoltat si inovat de-a lungul anilor tehnologii noi, a eficientizat si adaugat plus valoare celor existente, fiind in contact direct cu clientii.

Produsele sunt fabricate in Ilatia. In Romania, produsele Kemper precum butelia gaz mapp, sunt recunoscute si foarte apreciate  de instalatorii profesionisti pentru calitatea lor. Raportul calitate-pret este foarte bun atat pentru buteliile de gaz cat si pentru arzatoarele profesionale din aceasta gama.

Posibilitatea de a putea conecta o butelie la orice fel de arzator cu prindere europeana 7/16 da plus valoare aceasteor produse.

0 Shares
You May Also Like