Cele mai performante masti chirurgicale de unica folosinta cu 3 straturi

Cele mai performante masti chirurgicale de unica folosinta cu 3 straturi

0 Shares
0
0
0

Masca de fata sau o masca chirurgicala acopera nasul si gura utilizatorului si ofera o bariera fizica pentru fluide si particule mici. Aceste masti chirurgicale de unica folosinta cu 3 straturi 50 buc, te vor ajuta sa ramai protejat impotriva iritantilor din aer, cum ar fi polenul, praful si parul.

Conceputa pentru o potrivire sigura, masca chirurgicala de unica folosinta are o constructie usor de purtat, cu 3 straturi si elastic confortabil, extra-moale si elimina presiunea asupra urechilor.

Poate fi folosita si in praf, calatorii, laborator, gradinarit, spitale, bucatarie, zona aglomerata si fabrici. De asemenea, sunt folosite ca si masti pentru salonul de infrumusetare, masti pentru animale de companie, masti pentru fabrica, masti pentru procesarea alimentelor, masti pentru curatarea mediului si masti textile de uz general.

Aceste masti chirurgicale de unica folosinta cu 3 straturi 50 buc actioneaza ca o bariera de protectie pentru a impiedica stropirea prin stranut si opreste picaturile mari sa se deplaseze din gura si nasul purtatorului, protejand astfel persoanele din preajma.

Exista cativa pasi foarte importanti in a utiliza masti chirurgicale de unica folosinta cu 3 straturi. Inainte de a pune o masca, curata-ti mainile cu apa si sapun sau cu un dezinfectant pe baza de alcool cu o concentratie de peste 70%. Acopera-ti gura si nasul cu masca si asigura-te ca nu exista goluri intre fata si masca.

 Incearca sa nu atingi masca atunci cand o folosesti; daca faci acest lucru, curata-ti mainile temeinic cu apa si sapun sau cu un dezinfectant pe baza de alcool. Inlocuieste masca cu una noua imediat ce este umeda si nu refolosi niciodata aceste masti chirurgicale de unica folosinta.

Cum a mai fost precizat, picaturi mici sunt eliberate in aer atunci cand vorbesti, tusesti si stranuti. Aceste picaturi pot transporta particule daunatoare, iar purtarea unei masti de fata poate reduce numarul de picaturi eliberate de purtator in aer, care pot intra in contact alti oameni.

Aceste masti chirurgicale de unica folosinta cu 3 straturi sunt compuse din: straturi superioare si inferioare fabricate din material netesut din polipropilena cu filtrare. Stratul central este din material netesut din polipropilena alba topita. Aceste masti de fata ofera o potrivire optima si confortabila, in timp ce sunt usoare si sigure datorita elasticelor pentru urechi.

Caracteristici ale pachetului de masti chirurgicale: fiecare masca este conforma cu standardul EN 14683 si ofera 98% eficienta de filtrare bacteriana, previne patrunderea particulelor in corp prin nas sau gura si sunt usoare si respirabile. Nu contin fibre de sticla.

Materialele de inalta calitate diferentiaza masca in 3 straturi de mastile conventionale cu 2 sau 1 strat. Exista multe masti de unica folosinta cu filtre ineficiente sau complet false care ofera o protectie redusa. Straturile interioare si exterioare ale acestor masti utilizeaza o polipropilena netesuta, filtranta, in timp ce stratul mediu de filtrare foloseste o polipropilena netesuta, topita.

0 Shares
You May Also Like