Cum alegi o masa extensibila?

Cum alegi o masa extensibila?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa cumperi o masa pentru livingul tau, cu siguranta poti sa iti indrepti atentia spre una din multimea de mese extensibile care se gasesc la magazinele care comercializeaza obiecte de mobilier.

Atunci cand vrei sa iti cumperi o asemenea masa, ideal ar fi sa iti indrepti atentia spre o masa extensibila care sa fie realizata din materiale durabile. In cazul in care ai de gand sa poti sa folosesti masa cativa ani de zile, iar aceasta sa arate impecabil si dupa 5-6 ani de zile, atunci este evident ca trebuie sa iti alegi o masa realizata dintr-un material durabil, care se poate si reconditiona.

Daca de exemplu iti plac mesele din lemn, atunci ideal ar fi sa alegi o masa extensibila dintr-un lemn tare precum fagul sau stejarul, iar o asemenea masa poate sa fie perfecta si peste 50 de ani. In schimb, daca iti doresti o masa construita din materiale fabricate, atunci poti sa iti alegi o masa din MDF sau alte materiale compozite.

Aceste mese sunt mai ieftine decat cele din lemn, pot sa reziste cativa ani buni, dar nici calitatea si nici eleganta nu se pot compara, cele din lemn fiindu-le superioare.

Tot atunci cand ai de gand sa iti indrepti atentia spre o masa extensibila, trebuie sa stii sa iti alegi o masa care sa se potriveasca in orice situatie. O masa extensibila rotunda sau rotunjita arata perfect in orice incapere, mai ales in incaperile compacte in care accesul pe oricare dintre laturile mesei poate fi o problema.

Plus de asta, mesele rotunde ofera si libertate privind dispunerea mesenilor. In schimb, mesele dreptunghiulare ofera cate un loc la fiecare capat, iar partea extensibila ofera spatiul necesar pentru musafirii in plus.

Un alt aspect foarte important de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi o masa extensibila, este sprijinul mesei. Orice masa are formatia de baza alcatuita din patru picioare, insa exista si o solutie mai interesanta, pedestalul fiind aceasta solutie, care ofera o mai mare lejeritate, si care ajuta fara restrictii la aranjarea la masa a mesenilor.

Aceste mese sunt elegante si ofera o imagine perfecta, fie ca discutam despre o masa extensibila clasica sau despre o masa extensibila moderna.

Ei bine, o masa extensibila poate sa reprezinte cea mai buna alegere si pentru spatiile de zi multifunctionale. Cei care isi sarbatoresc ziua de nastere acasa, sau orice alt eveniment, cu siguranta au nevoie de o asemenea masa in living.

Inca un amanunt foarte interesant pe care trebuie sa il ai in vedere in momentul in care iti cumperi o masa pentru living, este legat de scaune. Acestea trebuie sa fie in asa fel aleste astfel incat sa se asorteze perfect cu masa.

Daca vei opta pentru scaune gresit dimensionate, cu siguranta livingul tau nu va arata foarte bine, si nici invitatii nu vor fi prea incantati de ceea ce vor vedea.

Asadar, atunci cand intentionezi sa iti cumperi masa pentru living, trebuie sa tii cont de o multime de aspecte importante, pentru a face cea mai buna alegere din toate punctele de vedere.

0 Shares
You May Also Like