Cum sa-i imbogatesti viata pisicii cu un ansamblu de joaca pentru pisici?

Cum sa-i imbogatesti viata pisicii cu un ansamblu de joaca pentru pisici?

0 Shares
0
0
0

Pisicile pot fi uneori prietene neplacute atunci cand nu au ceea ce vor. Avantajul unui ansamblu joaca pisici este, prin urmare, sa fie multifunctional: permite animalului sa se ascunda cand este intr-o stare mohorata, sa se joace cand ii vine, sa vaneze o prada falsa. Este vorba despre scoaterea la iveala a instinctului sau de prada sau chiar pentru a petrece in actiune sau in curse rapide.

Cateva sfaturi de utilizare

Inainte de a privi diferitele ansambluri de joaca pentru pisici, este bine sa se specifice cateva caracteristici generale. Interesul obiectului este ca permite companionului tau sa se joace singur, fara stimulare externa si sa experimenteze aventuri grandioase, fie in aer liber, fie in interior.

Constrangerile sale sunt intr-adevar scazute: de o dimensiune destul de respectabila, poate fi plasat cu usurinta oriunde, spre deosebire de alte accesorii, cum ar fi o casa sau un copac de pisica. In cele din urma, pentru intretinere, poate fi curatat cu un burete pentru a indeparta firele de par lipite in interior.

Diferitele tipuri de tuneluri pentru pisici

Morfologii si dimensiuni

Prima caracteristica care trebuie luata in considerare se refera la dimensiunea pisicii tale: o pisica mare va avea nevoie de un ansamblu destul de larg si suficient de mare (cel putin un metru), in timp ce o pisica mai mica va putea beneficia de o jucarie mai ingusta. Se poate simti in siguranta acolo.

Daca exista mai multe animale care sunt susceptibile sa lupte pentru acest ansamblu de joaca pentru pisici, atunci la fel de bine ai putea lua unul foarte lung cu mai multe brate, astfel incat sa se poata distra impreuna, fara sa se plictiseasca.

Sa te joci, dar si sa te odihnesti

De asemenea, trebuie sa te gandesti la natura podelei tale: pentru a preveni nebunia insotitorului tau de a aluneca in jurul jucariei sale preferate, opteaza pentru un material antiderapant sau ceva care sa fixeze amsamblul bine de podeaua din casa ta.

In cele din urma, nu ezita sa iti decorezi achizitia cu jucarii moi, astfel incat sa se poata simti confortabil si sa traga un pui de somn atunci cand este obosita de nebuniile sale jucause.

Diferite tipuri de ansambluri de joaca, pentru diferite personaje

Materiale si modele

Dupa ce ai aflat ce functioneaza cel mai bine pentru tine, este timpul sa te gandesti la modelele disponibile. Cele realizate din sisal sunt ajuta, ii sprijina capacitatea de alpinism si are grija de gherutele ei. Totusi, el combina mai multe variante de joc si spatiu pentru odihna si retragere. In plus, un soarece pufos poate fi plasat pe ultimul etaj, ceea ce stimulează curiozitatea pisicii si o incurajează sa se joace sau sa vaneze. In cele din urma, nu ezita sa alegi un ansamblu de joaca cu accesorii suplimentare: mingi, clopote, deschideri suplimentare sau un covor pentru gheare.

Preturi si facilitati

Pisica ta va fi foarte recunoscatoare pentru aceasta investitie, in timp ce tu insuti vei fi foarte multumit: ansamblul de joaca pentru pisici nu este o problema si va servi pe termen lung.

0 Shares
You May Also Like