De ce este indicat sa folosesti CognitiveSEO?

0 Shares
0
0
0

Doar anul trecut, cognitiveSEO a reusit sa ajute mai mult de 11.000 de Profesionisti si Agentii SEO sa isi recupereze si imbunatateasca rank-urile a peste de 36.000 de site-uri.

Cum te va ajuta cognitiveSEO?

Indiferent daca esti profesionist in domeniul SEO, sau ca esti o agentie de Digital Marketing, un IMM sau un Brand de top, daca iti doresti trafic mai mare sau intentionezi sa monitorizezi evolutia site-ului, acest instrument seo iti ofera cele mai profesioniste solutii de analiza de digital marketing pentru afacerea ta.

Acest instrument iti poate fi util pentru o ampla analiza de backlink-uri, dar si pentru audituri de continut si monitorizare rank-uri pentru orice website

Fii mereu cu un pas in fata concurentei, prin analizarea si monitorizarea activa a site-ului tau si ocupa-te chiar si de monitorizarea si analizarea a celor ale competitorilor tai.

Instrumentul Cognitive SEO ofera un sistem unic de analiza, astfel ca acesta extrage cele mai relevante date, iar mai apoi le organizeaza astfel incat tu sa poti cat mai simplu motivul sau motivele pentru care site-ul tau nu atinge performantele dorite chiar daca ai facut eforturi in acest sens, in timp ce competitorii tai au rank-uri foarte bune.

Un alt motiv pentru care ai nevoie de acest instrument este acela ca instrumentul este util in ceea ce priveste detectarea linkurilor nenaturale pentru penalizari manuale si algoritmice.

Indiferent daca ai fost sau nu ai fost afectat de o penalizare algoritmica sau manuala, poti utiliza instrumentul de detectare a link-urilor nenaturale pentru a identifica link- urile din cauza carora ai fost penalizat.

Instrumentul este foarte important pentru ca scaneaza intregul profil de link-uri si le identifica rapid pe cele care ar fi putut atrage penalizarea.

Dupa finalizarea procesului de identificare, poti chiar sa creezi o lista de contacte pentru administratorii site-urilor care ti-au cauzat probleme. In cazul in care din nou apar probleme, le poti cere acestora sa scoata hyperlink-ul sau poti chiar sa generezi un fisier Google Disavow intr-un format ce este gata de trimis.

Acest instrument este deasemenea extrem de util dat fiind faptul ca iti poate oferi date unice pentru a descoperi toate strategiile competitorilor tai. Folosind instrumentul, vei putea fi mereu cu un pas in fata concurentei.

De precizat este faptul ca acest tool este foarte apreciat in clipa de fata, motiv pentru care o multime de agentii de optimizare seo, sau agentii si branduri din alte domenii de activitate, imm-uri si start-up-uri folosesc acest instrument.

Acesta este usor de folosit de catre cei care au cunostinte medii de seo si marketing online. Cei interesati de acest instrument, pot sa gaseasca pe SeoAccounts.net si cognitiveSEO dar si o multime de alte unelte seo ieftine pe care le pot folosi pentru a-si desfasura cat mai bine activitatea.

Cu cat folosesc mai multe unelte utile, cu atat expertii SEO isi usureaza mai mult munca si ajung sa isi indeplineasca mai rapid obiectivele. Cat despre instrumentele seo performante, acestea sunt multe si pot indeplini foarte multe sarcini.

0 Shares
You May Also Like