De ce sa trimitem flori

De ce sa trimitem flori?

0 Shares
0
0
0

Arta de a oferi flori este încurajată în toate culturile. Un buchet proaspăt de flori a fost una dintre cele mai bune opțiuni de cadouri de secole și este ușor de înțeles de ce. Florile sunt perfecte pentru orice ocazie, deoarece sunt modalitatea ideală de a lumina ziua cuiva.

Aranjamentul buchetului, culoarea și tipul florilor lucrează împreună pentru a transmite diferite mesaje. În mod surprinzător, această informație variază de la floare la floare. Deci de ce trimitem flori? De ce a fost această tradiție atât de importantă încă din timpuri preistorice? Iată câteva motive:

Comunică emoțiile

Primul motiv pentru care oferim flori este acela de a trezi o emoție. Fie că este vorba de dragoste, bucurie, afecțiune, apreciere, simpatie sau scuze; trimiterea de flori transmite cele mai profunde sentimente în cel mai elegant mod. Se spune că nicio tradiție nu transmite emoții umane la fel de eficient ca trimiterea unui buchet de flori.

Există zeci de ani de cercetare și mituri inspirate cultural pentru a susține asta. În cele din urmă, pe baza tipului, culorii și aranjamentului floral, se determină emoția comunicată între dăruitor și primitor. Ca emoție universală, florile sunt simboluri ale iubirii și atenției.

Fericire instantanee

Unul dintre cele mai minunate lucruri despre primirea florilor este să simți fericirea instantanee. Ca cel care dăruiește, sentimentul de fericire este, de asemenea, neprețuit. Această fericire reprezentată de flori exprimă adevărata bucurie și recunoștință și pune un zâmbet instantaneu pe chipul cuiva.

Când există fericire, există energie pozitivă. Florile au capacitatea de a face oamenii mai puțin singuri și triști. Acest efect pozitiv asupra emoțiilor îți oferă oportunitatea de a profita de acest lucru trimițând flori cadou pentru a transmite diferite emoții. Cercetările arată că simțim mai puțină anxietate și depresie după ce primim flori. Nu este de mirare că oferirea acestora cadou aduce bucurie și satisfacție.

Inspirație vizuală

Impactul vizual al florilor durează mult după ce cadoul este oferit. Ca parte a decorului interior, acestea pot adăuga o atracție uimitoare oricărui spațiu. Florile sunt renumite pentru luminozitatea pe care o oferă unei camere, făcând ca fericirea și sentimentele pozitive să dureze mai mult.

Adăugarea lor la locul de muncă sau acasă poate crește productivitatea, îți poate limpezi mintea și poate crea un mediu mai sănătos și mai armonios. Ele pot fi folosite ca piese centrale sau pentru a adăuga culoare decorului interior sau exterior și oferă inspirație vizuală pentru creatori.

Încurajează intimitatea

Deoarece florile sunt adesea folosite pentru a transmite emoții specifice, ele încurajează o legătură foarte strânsă. Oricine a primit vreodată flori va fi de acord că este un lucru foarte emoționant. Mai ales când sunt adaptate preferințelor tale, arată că cineva își petrece timpul gândindu-se la tine.

Arta de a oferi cadouri constă întotdeauna în detalii, iar oferirea de flori nu face excepție. Cel care dăruiește își amintește detalii despre plăcerile și antipatiile unei persoane, ceea ce favorizează o conexiune intimă. Atunci când sunt livrate destinatarilor, poate arăta cu adevărat atenția pe care o acordă și nivelul de apreciere pe care îl simt.

Convenabil

Livrarea florilor aduce comoditate și accesibilitate. Deși pot fi foarte personale în funcție de culoare, tip și aranjament; sunt, de asemenea, un cadou ușor atunci când nu ești sigur ce să cumperi. Dacă nu cunoști preferințele cuiva, dar dorești să îl feliciți sau să-i mulțumești, un aranjament precum un buchet de flori cu trandafiri portocalii este o alegere inspirată cu care nu vei da greș.

0 Shares
You May Also Like