La ce bijuterii viseaza femeile

La ce bijuterii viseaza femeile

0 Shares
0
0
0

La ce bijuterii viseaza femeileSe stie faptul ca femeile indragesc foarte mult bijuteriile, iar acest lucru este cat se poate de evident daca stam sa ne gandim la faptul ca o bijuterie poate sa completeze perfect o tinuta.

Apoi, daca stam sa ne gandim si ca o bijuterie poate sa scoata in evidenta o coafura, sau poate sa scoata in evidenta anumite calitati ale corpului, cu siguanta putem spune ca femeile au motive intemeiate pentru a purta bijuterii.

De exemplu, o femeie care isi doreste sa atraga toate privirile asupra bustului, poate alege sa poarte un colier din aur la gat, un colier prevazut si cu pietre pretioase sau cu pietre semipretioase, iar astfel va atrage in mod evident toate privirile.

Ei bine, femeile insa nu viseaza doar al coliere, ci viseaza de exemplu si la cercei. Exista anumite coafuri care sunt puse in valoare de catre cerceii pe care femeile ii poarta, asa ca acesta este inca un motiv pentru care femeile indragesc atat de mult cerceii.

Alte femei indragesc foarte mult bratarile din aur, iar aici trebuie precizat ca se gasesc o multime de modele de bratari din aur. Exista bratari simple din aur, dar si bratari din aur personalizate, asa ca femeile isi pot alege bratara ideala.

Fara doar si poate insa, femeile care se afla intr-o relatie cu un barbat, viseaza cu mare nerabdare la momentul in care li se va pune pe deget un inel de logodna, iar ele vor spune un sincer si hotarat DA.

Exista o multime de femei pretentioase atunci cand vine vorba despre inele de logodna, insa femeile care isi doresc cu adevarat sa faca pasul cel mare si sa se casatoreasca, se multumesc si cu inele de logodna aur ieftine. Pentru ele tot ce conteaza este sa fie cerute in casatorie, pentru ca de foarte mult timp viseaza la acest moment.

In schimb, in ceea ce le priveste pe femeile care sunt mai pretentioase din fire, acestea isi doresc inele de logodna cu diamante, insa pentru aceste inele, partenerii lor de viata vor cheltui o avere.

Ei bine, dupa cum se poate observa, inelele de logodna sunt bijuteriile la care femeile care se afla intr-o relatie viseaza de ceva timp, iar unele au norocul sa fie cerute in casatorie si sa primeasca mai repede inelul, in timp ce alte femei mai au ceva timp de asteptat.

Apoi, femeile care primesc inelul de logodna, cu siguranta viseaza la clipa in care isi vor alege impreuna cu viitorii lor soti si verighetele. Daca in ceea ce priveste inelul de logodna acesta este o surpriza, verighetele si le pot alege femeile, asa ca acestea vor putea sa se orienteze spre verighetele preferate.

Asadar, in momentul in care vine vorba despre bijuterii, femeile au o multime de preferinte si viseaza la foarte multe bijuterii pe care sa le poarte la evenimente importante, insa atunci cand discutam despre femeile care inca nu sunt casatorite sau care nu au fost cerute in casatorie inca, ele viseaza mai intai la inele de logodna, apoi la verighete.

0 Shares
You May Also Like