Vacanta perfecta la Marea Neagra in Eforie Sud

Vacanta perfecta la Marea Neagra in Eforie Sud

0 Shares
0
0
0

O destinatie populara si foarte frecventata de romani dar si iubita de foarte multi straini este litoralul romanesc, in special statiunile Eforie Sud si Eforie Nord. Daca iti este dor de Marea Neagra atunci ai ajuns in locul potrivit, nu mai astepta si uita-te acum la oferte 2018 in Eforie Sud si alege-ti o oferta preferata de vacanta, impreuna cu familia si prietenii.

Aici poti avea o vacanta linistita cu familia, sau o vacanta perfecta cu prietenii plina de petreceri pe plaja sau la diferite cluburi. In Eforie Sud poti avea totul! Aminteste-ti de taberele in care mergeai cu drag de copil, de pescarusii de pe plaja, de starea de bine generala pe care o aveai. Nu-i asa ca acum iti doresti cu atat mai mult sa vizitezi din nou statiunea dar, de aceasta data, sa o vezi prin alti ochi? Sa ai ocazia sa vizitezi ceea ce nu te-ar fi interesat acum 10 ani, sa realizezi ca exista atractii si in tara noastra?

Eforie Sud este situat la o distanta de 19 km de Constanta si la doar 5 km de Eforie Nord. Este pacat sa nu mergi o zi in Constanta, fiind foarte aproape. Daca ajungi si in Constanta trebuie neaparat sa mergi la Cazinou. Cazinoul Constanta este una dintre atractiile majore pe care trebuie sa le vizitezi atunci cand calatoresti de-a lungul coastei Marii Negre.

Acesta a fost locul preferat pentru familiile regale, deci trebuie să faci fotografii in afara designului sau superb. A fost reconstruit de mai multe ori pana cand a fost inchis in cele din urma, deoarece era prea scump pentru a fi mentinut. Cu siguranta vei fi impresionat de cladire.

Spre deosebire de Eforie Nord, locul este mai linistit, cu strazi inguste care sunt paralele, indreptandu-se spre mare.

In plus, daca alegi o perioada precum luna august, ai ocazia sa participi la Ziua Marinei Romane care are loc in Constanta, adica la mica distanta de Eforie Sud. Festivitatea este una fascinanta, marinarii pregatind an de an reprezentatii precum elemente traditionale cu demonstratii de forta, prezentand tuturor cel mai mare spectacol naval din tara.

Stanca, in Eforie Sud este de 35 de metri inaltime, ceea ce face ca aceasta statiune sa fie mai impresionanta decat toate celelalte. De asemenea in Eforie Sud poti gasi una dintre cele mai frumoase plaje.

0 Shares
You May Also Like