Avantaje si dezavantaje pe care le poate avea o casa

Avantaje si dezavantaje pe care le poate avea o casa

0 Shares
0
0
0

Avantaje si dezavantaje pe care le poate avea o casaDin ce in ce mai multa lume se intreaba daca este mai avantajos sa locuiesti la casa, sau daca este mai avantajos sa locuiesti la bloc.

Ei bine, cei care au de gand sa isi cumpere o locuinta, trebuie sa stie ca un apartament mereu este mai ieftin decat o casa, asa ca acesta este un mare dezavantaj pe care il au casele.

Apoi, cei care locuiesc la bloc, odata ce ajung acasa de la servici pot sta linistiti in casa si se pot relaxa, in timp ce persoanele care locuiesc la casa poate mai au de lucru ceva si prin curte, asa ca acesta este un alt dezavantaj pe care il are locuitul la casa.

Ei bine, daca incepem insa sa discutam si despre avantajele pe care le are locuitul la casa, cu siguranta lucrurile stau altfel. In primul rand, cei care locuiesc la casa nu vor fi deranjati de muzica auzita noaptea de la vecini, pentru ca nu au vecini nici dedesupt, nici deasupra si nici perete in perete, le fel ca si cei care locuiesc la bloc.

Cei care locuiesc la casa mai mult ca sigur au si o curte, care oricat de mica ar fi, tot este un plus, pentru ca aceasta poate fi amenajata dupa bunul plac. Pentru cei care locuiesc la casa nu este o problema daca intr-o seara isi doresc sa iasa la gratar, dat fiind faptul ca un – doi isi pot face un gratar in curte.

Plus de asta, cei care locuiesc la casa isi pot lasa masina in garaj sau chiar si in curtea casei, in comparatie cu cei care locuiesc la bloc si trebuie sa isi lase masina in parcarea din fata blocului.

Cei care locuiesc la casa au deasemenea avantajul unui spatiu mai mare la dispozitie, plus ca pot avea anexe ale locuintei in care isi pot depozita lucrurile. Deci putem spune ca acesta este inca un avantaj pentru cei care locuiesc la casa.

Ei bine, tinand cont de toate aceste aspecte, este evident faptul ca locuitul la casa este mult mai avantajos din toate punctele de vedere decat locuitul la bloc.

Persoanele care isi doresc sa locuiasca la casa, fie au posibilitatea de a-si cumpara o casa gata construita, fie isi pot construi casa dupa bunul plac.

Aici este insa foarte important ca toti cei care intentioneaza sa se mute la casa, sa isi aleaga o casa intr-o zona foarte buna. De exemplu, cei care locuiesc in capitala ar trebui sa isi cumpere sau sa isi construiasca o casa intr-o zona cat mai frumoasa si cat mai linistita, doar ca in capitala casele sunt foarte scumpe.

Din acest motiv, locuitorii capitalei ar putea sa caute vanzare casa Bragadiru, si cu siguranta ar gasi mai multe case de vanzare la preturi foarte atractive.

Plus de asta, pana si calitatea vietii este mult mai buna intr-un oras precum Bragadiru datorita faptului ca discutam despre un oras mic si care nu este aglomerat, si care nu este nici pe departe atat de poluat precum capitala.

0 Shares
You May Also Like