Avantajele peretilor din rigips

Care sunt avantajele peretilor din rigips?

0 Shares
0
0
0

V-ati intrebat vreodata care sunt avantajele peretilor din rigips? Exista multe avantaje si speram ca articolul acesta sa le evidentieze pentru noi toti.

Considerati ca a sosit momentul sa va renovati locuinta, si nu stiti ce sa va mai faceti cu peretii care nu sunt drepti? Cu siguranta este recomandat sa luati legatura cu specialistii care va pot remedia problema.

Care sunt avantajele peretilor din rigips?

Acestia sunt experti in montaj rigips (gips carton), si cu siguranta vor reusi sa scoata din casa dvs. care are peretii interiori dezastruosi, o adevarat bijuterie de casa, o casa in care va simtiti mult mai confortabil si in care simtiti placerea de a locui.

Specialistii in montaj gips – carton folosesc atat un dispozitiv de ridicat placi de gips carton cat si o masina de slefuit rotativa pentru gips carton pentru a-si usura munca.

De exemplu, dispozitivul de ridicat placile de gips carton este deosebit de util atunci cand trebuie sa monteze placile pe tavan, in timp ce masina de slefuit rotativa pentru gips carton, este deosebit de utila pentru a slefui peretii imediat dupa ce placile de rigips au fost montate.

avantajele peretilor din rigips
plasterer man works plastering two trowels on plasterboard in blue uniform

Cu siguranta insa, acestea sunt lucruri care va intereseaza mai putin din moment ce nu dvs. va ocupati de montarea placilor de rigips, si totodata din moment ce specialistii deja si-au ales de la Casa Idea un dispozitiv de ridicat placi de gips carton si o masina de slefuit rotativa pentru gips carton.

Cel mai mult, pe dvs. trebuie sa va intereseze ca peretii sa arate ireprosabil dupa ce toata lucrarea este gata, si cu siguranta asa va fi, daca alegeti cei mai buni meseriasi. Daca aveti norocul de a gasi o echipa buna care sa faca aceasta lucrare, veti avea parte de unele avantaje uimitoare, cum ar fi urmatoarele:

1. Versatilitate

Peretii uscati pot fi utilizati in modele curbate, suspendate, arcuite si in alte forme conform cerintelor specifice ale clientilor.

Acest lucru inseamna ca daca doriti, puteti avea peretii din rigips si in cazul in care anulati un perete despartitor dintre bucatarie si living de exemplu. Se va obtine o suprafata mai mare, iar peretii si tavanul vor arata ireprosabil.

2. Avantajele peretilor din rigips : Durabilitate

Peretii din gips-carton sunt extrem de durabili atunci cand sunt utilizati in locatiile corecte (in interior), si de asemenea, vin in formate izolate fonic, ignifuge si impermeabile.

Daca este construit corect peretele din rigips, se pot fixa pe acesta tot felul de obiecte ponderate, cum ar fi oglinzi, imagini incadrate si chiar monitoare TV, facand astfel acesti pereti la fel de practici ca un perete de caramida solida.

3. Eficienta costurilor

Costul materialului peretilor din gips – carton sau rigips, este aproape similar cu cel al utilizarii caramizii si mortarului.

Cu toate acestea, din cauza vitezei cu care sunt instalate placile de rigips, costurile fortei de munca in comparatie cu constructia peretilor din caramida pot fi substantial mai mici, ceea ce face ca gips-cartonul sa fie o metoda de constructie extrem de rentabila.

3. Avantajele peretilor din rigips: eficienta timpului

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizarii gips-cartonului in proiectele interne este putinul timp necesar instalarii in comparatie cu peretii de caramida.

De exemplu, daca se construieste un singur perete de caramida de 2,6 m inaltime si 4 m lungime, tencuieli si pictura, va dura aproximativ 5 pana la 6 zile pentru a fi finalizat. In schimb, un perete din  gips-carton cu aceleasi masuratori va dura doar 1 zi si jumatate.

6. Confort.

Printre avantajele peretilor din rigips se numara si instalarea peretilor care este un proces curat in comparatie cu constructia de caramida si mortar. Nu este nevoie de fundatii puternice, nu exista amestec de ciment la fata locului si instalarea este practic fara praf.

Mai mult, peretii sunt foarte usor de indepartat, ceea ce face placile de rigips sa fie ideale pentru structuri temporare in medii domestice in care utilizarea viitoare a unui anumit spatiu este nesigura.

0 Shares
You May Also Like