Care sunt beneficiile unei pilote din puf de gasca?

Care sunt beneficiile unei pilote din puf de gasca?

0 Shares
0
0
0

O pilota din puf de gasca este, fara indoiala, cea mai buna calitate care exista. Ofera un confort absolut si o moliciune extraordinara. Primul avantaj este legat de protectia drepturilor animalelor. Pana de gasca se colecteaza tinand cont de toate drepturile animalelor referitoare la colectarea blanurilor.

Specialistii ridica puful fara sa raneasca animalele sau sa le deranjeze. Pilotele din puf de gasca sunt de obicei realizate dintr-o combinatie de puf natural de gasca si o proportie de umplutura artificiala.

Plapuma din pene de gasca: un simbol al luxului si confortului

Pilotele din pene de gasca au fost intotdeauna un simbol al luxului si confortului. La urma urmei, sunt ultra-confortabile, extrem de moi si atat de usoare. Acest tip de plapuma este disponibila in mai multe modele si in mai multe culori.

Poti folosi o pilota Domine din bumbac si puf de gasca Ungaria, 180×200 confortabila, beneficiind in acelasi timp de o estetica remarcabila. In zilele noastre, multe hoteluri folosesc pilote din puf de gasca. Este rezistenta si se prezinta ca o investitie excelenta. Pana de gasca este mai buna decat penele de rata. Intr-adevar, gastele sunt mai mari si mai maiestuoase.

Plapuma din pene de gasca, mai buna pentru sanatatea ta

Plapuma din pene de gasca este mai buna pentru sanatatea ta. Este in mod natural hipoalergenica. Pentru a-ti aminti, aceasta lenjerie de pat este realizata dintr-un material natural, conceput pentru a fi sanatos si confortabil pentru piele. Mai important, un material este hipoalergenic. Nu atrage bacterii, ciuperci sau alti microbi.

Acest lucru il face o optiune mult mai sanatoasa in comparatie cu orice alt material de umplutura disponibil pe piata. Majoritatea alergiilor si infectiilor care apar la oameni de toate varstele provin din lenjeria de pat. Multe dintre aceste cuverturi, in special cele din bumbac, absorb usor umezeala si transpiratia. Acestea din urma creeaza un mediu favorabil pentru multiplicarea agentilor infectiosi si a microbilor.

O calitate mai buna a somnului si beneficiile asociate

Poate ai observat in timpul iernilor ca o perna normala are 2 zone: una ocupata de capul tau si restul pernei. Zona in care se odihneste capul este mai calda pentru ca stai acolo toata noaptea.

Acest lucru se datoreaza proprietatilor slabe de izolare ale materialului de umplutura al pernei. La fel si pentru plapuma. Pernele si pilotele din puf de gasca au proprietati izolante superbe.

Diferitele tesaturi pentru o pilota din puf de gasca

Pentru a avea o pilota de calitate optima, materialul joaca un rol foarte important. Exista diferite tipuri de tesaturi chiar daca alegi ca umplutura puf de gasca. Cele mai populare raman: bumbacul, matasea si inul.

Bumbacul are calitati semnificative. Materialul are fibre naturale respirabile. Este foarte potrivit pentru persoanele cu alergii si astm. Bumbacul este una dintre cele mai populare si utilizate pe scara larga tesaturi in fabricarea cearsafurilor si a altor articole de lenjerie de pat.

Matasea este o fibra moale si luxoasa produsa de viermii de matase. O tesatura de matase este moale, matasoasa si senzuala, ceea ce le face esentiale pentru un dormitor romantic si confortabil.

0 Shares
You May Also Like