Ce probleme pot avea masinile Audi?

Ce probleme pot avea masinile Audi?

0 Shares
0
0
0
Ce probleme pot avea masinile Audi?

In zilele noastre, a avea o masina nu este un lux asa cum era acum 20 de ani, ci o necesitate, dat fiind faptul ca ne folosim de masina pentru a ne deplasa la servici, la cumparaturi sau in diferite alte locatii unde trebuie sa ajungem.

In aceste conditii, dar si datorita faptului ca pe piata se gasesc atat multe masini noi, cat si mai multe masini second hand, in functie de necesitatile si asteptarile pe care le are de la o masina, si in functie de posibilitatile financiare, fiecare isi va alege o masina pe care o va considera ideala.

Cei care isi doresc o masina de la un producator auto de top, isi vor indrepta atentia cu siguranta spre unul dintre modelele Audi. Detinerea unui Audi este un obiectiv de viata pentru multi soferi avizi. Brandul de vehicule de lux se mandreste cu unele dintre cele mai bune interioare auto de pe piata pentru un plus de confort si stil.

Dar, ca in orice vehicul, exista unele probleme familiare comune cu Audi. In acest articol, vom aminti cateva dintre cele mai mari probleme cu care se pot confrunta proprietarii modelelor Audi.

Scurgeri de ulei

Este obisnuit sa experimentati un miros de ulei arzator provenit de la motorul unui Audi. Acest lucru se datoreaza faptului ca se stie faptul ca multe masini Audi se confrunta cu scurgeri de ulei din capacele supapei sau din cauza garniturilor.

Scurgerea de ulei poate fi un pericol de incendiu si exista un risc pentru electronica motorului. In cele din urma, uleiul va manca prin fire si va deteriora conectorii electrici si modulele de control.

Cu cat acest lucru este lasat neobservat, cu atat va fi mai rau de suportat daunele, si cu siguranta cu atat va fi mai scumpa remedierea.

Defectiunea turbosuflantei

Defectiunea turbosuflantei este o problema cu care se confrunta in general proprietarii de autoturisme diesel. Cei mai multi ajung sa caute o turbosuflanta ieftina Audi, sau sa isi duca turbosuflanta la reconditionat, dat fiind faptul ca au condus foarte mult timp masina subturat.

Aceasta este o cauza. Accelerarile bruste pot fi o alta cauza a defectiunilor turbosuflantei. Ungerea deficitara poate fi o alta cauza a defectiunii turbosuflantei, care se mai poate defecta si datorita infiltrarilor murdariei in ulei.

Cert este faptul ca, indiferent de cauza defectiunii, reconditionarea turbosuflantei poate provoca o gaura mare in buget, iar din acest motiv, cei aflati in cauza probabil vor cauta o turbosuflanta sh ieftina, pentru a-si inlocui piesa defecta.

Scurgeri de evacuare

O alta parte care se scurge, care este comuna in Audi, este evacuarea. Acest lucru se datoreaza faptului ca majoritatea Audi-urilor au o imbinare flexibila in evacuare, care se afla intre conducta in jos si convertoarele catalitice. Articulatia se impietreste in timp si incepe sa se scurga.

Semnul de poveste este sunetul de evacuare mai profund. Desigur, suna misto si face ca masina sa sune mai placut decat de obicei, dar rezultatul incercarii de a repara prea tarziu poate fi scump. Daca exista o deteriorare a conductei flexibile, este destul de costisitor de reparat, deoarece face parte din catalizatorul din majoritatea modelelor. Daca problema este depistata devreme, exista o solutie care inlocuieste doar articulatia flexibila, iar aceasta este mult mai ieftina.

Sistem de incalzire si ventilatie mirositoare

Daca masina dvs. a fost lasata in parcare timp de cateva ore, este posibil sa aveti parte de un miros infundat in masina din sistemul de incalzire. Desi exista o serie de surse de miros intr-o masina, cea mai frecventa este cultivarea mucegaiului in sistemul de conducte de climatizare. Sporii de mucegai sunt prezenti in aer si se aduna cu umiditate in timpul procesului de climatizare.

Nu este o problema care poate fi eliminata complet, insa cu toate acestea, un sistem de curatare aplicat o data sau de doua ori pe an va gestiona acumularea mucegaiului si va inlatura mirosul.

0 Shares
You May Also Like