Ce tipuri de cercei prefera femeile?

0 Shares
0
0
0

Bijuteriile sunt accesoriile pe care femeile le iubesc cel mai mult. Cu siguranta o femeie nu iese dintr-un magazin de bijuterii, si nici nu paraseste un magazin online de bijuterii precum Tricia Design, pana cand nu-si alege o pereche de cercei candelabru, o pereche de cercei eleganti, sau orice alt tip de bijuterie.

Dintre toate bijuteriile existente, doamnele si domnisoarele apreciaza cel mai mult cerceii, iar in cele ce urmeaza vom vedea care sunt cateva dintre tipurile de cercei spre care isi indreapta atentia femeile.

Cercei Halo

Cerceii Halo sunt o alegere uimitoare si complementul perfect pentru un aspect fantezist sau cotidian. Cerceii Halo contin de obicei o singura piatra pretioasa care este inconjurata de un cerc de diamante sau de o alta piatra pretioasa complementara. Halo adauga un element de design artistic si accentueaza de asemenea dimensiunea pietrelor pretioase centrale.

Atunci cand producatorii creaza cercei halo, au grija sa corespunda calitatii pietrelor halo cu accent cu piatra centrala; acest lucru asigura un aspect perfect si uniform.

Cerceii Halo sunt disponibili cu multe forme de piatra centrala, inclusiv perna rotunda, ovala si printesa. In plus, elementele halo pot fi de asemenea combinate cu alte stiluri de cercei. Cerceii Halo sunt un pic mai ciudati decat stifturile, dar pot fi purtati in fiecare zi.

Cercei cu picaturi

Cerceii cu picaturi se agata de obicei sub lobul urechii si pot fi securizati intr-o varietate de moduri. De asemenea, pot varia ca lungime si forma. In varianta sa cea mai clasica, acest tip de cercel este pur si simplu un cos care tine piatra pretioasa centrala si este fixat cu un suport de parghie.

Alte variante includ o varietate de forme si dimensiuni care sunt tinute pe loc in ureche, cu un carlig sau un suport de sarma franceza. Acest suport echilibreaza greutatea cercelului prin faptul ca carligul trage prin strapungere. Acest lucru ofera o potrivire confortabila, asigurand in acelasi timp ca cercelul este sigur.

Cerceii cu picaturi pot avea de asemenea mai multe pietre pretioase legate intre ele si pot fi atat de lungi sau scurti pe cat doriti. Acest stil de cercei este cu adevarat versatil si poate fi purtat casual sau formal foarte usor. Datorita variatiei stilurilor, pot reprezenta o idee stralucita de cadou.

Cercei Huggie

Acesti cercei se aseaza aproape de lobul urechii, reducand la minimum diferenta dintre lob si cercul de jos. Huggies sunt perfecti pentru purtarea de zi cu zi, sunt confortabili, sigure si mai putin susceptibili de a fi prinsi pe haine. Huggies poate fi setat cu mai multe pietre pretioase mai mici sau cu o piatra pretioasa unica mai mare.

Cercei Hoop

Acesti cercei nu se intalnesc de la capat la capat, ci mai degraba exista un decalaj in portiunea din spate. Cercelul este tinut pe loc cu un surub sau o apasare pe spate impotriva lobului urechii. Acest lucru reduce la minimum greutatea si aspectul metalului. Partea frontala a cercelului este setata cu pietre pretioase sau diamante.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai populare tipuri de cercei, spre care femeile isi indreapta atentia de fiecare data cand indentioneaza sa isi cumpere astfel de bijuterii.

0 Shares
You May Also Like