Ce trebuie sa stii daca vrei sa inchiriezi o masina?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa vizitezi Bucurestiul, mai ales in cazul in care calatoresti cu avionul si ajungi pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, iti vei dori sa inchiriezi o masina cu care sa vizitezi capitala.

In acest sens vei cauta inchirieri auto ieftin in Otopeni, si cu siguranta vei gasi mai multe firme de inchirieri auto, asa ca vom discuta despre acest subiect in cele ce urmeaza.

Tinand cont de faptul ca in Otopeni se cauta mereu masini de inchiriat, firmele care inchiriaza masini solicita preturi foarte mari. De exemplu, anumite firme pot solicita chiar si pana la 100 de euro pe zi, pentru a inchiria o masina de la un brand german precum Audi, BMW sau Mercedes.

Daca vrei sa inchiriezi o masina la un pret atractiv, atunci cu siguranta trebuie sa te orientezi spre Kamoauto de exemplu, care este una dintre firmele care inchiriaza masini la preturi perfecte.

Daca vei ramane in Bucuresti mai mult de 30 de zile si vei inchiria pentru toata aceasta perioada o masina de la firma respectiva, vei avea beneficii de vis. Vei putea sa inchiriezi o masina Opel Corsa cu motor pe benzina, pentru doar 12 euro pe zi.

Ce poate fi oare mai atractiv decat sa inchiriezi in Bucuresti, care este un oras foarte scump, o masina la un asemenea pret? Atunci cand alte firme inchiriaza masini cu 80 de euro – 100 de euro pe zi, aceasta firma inchiriaza masini cu 12 euro pe zi.

Se stie faptul ca firmele de inchirieri auto solicita o anumita suma drept garantie pentru masina inchiriata, insa clientul isi va recupera banii cand va preda masina.

Optand pentru un model Opel corsa despre care am discutat, vei plati de exemplu doar 200 de euro garantie, pe cand daca vei alege o masina pe care sa o inchiriezi cu 100 de euro pe zi, ti se va putea solicita o suma de cateva sute sau chiar mai mult de 1000 de euro garantie.

Mai mult decat atat, alegand sa inchiriezi de la Kamoauto o masina, indiferent de ce preferinte ai, vei putea fi sigur de faptul ca nu vei avea surprize neplacute privind contractul de inchiriere a masinii. Multe firme au costuri ascunse astfel incat clientii ajung sa plateasca sume mai mari decat cele mentionate in contract.

O firma care se respecta si care isi respecta clientii precum Kamoauto insa, nu va apela la asemenea strategii pentru a pacali clientii si pentru a profita de buzunarul lor. In plus, tot pentru a veni in ajutorul clientilor, aceasta firma le ofera clientilor posibilitatea de a-si face rezervare online pentru masina preferata.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, exista fel si fel de firme in Otopeni care inchiriaza masini, iar una dintre aceste este Kamoauto, despre care am discutat in articol. Toate persoanele care intentioneaza sa inchirieze o masina buna la un pret atractiv pentru perioada petrecuta in capitala, cu siguranta ar trebui sa treaca pragul acestei firme mai intai.

0 Shares
You May Also Like