Ce trebuie sa stii despre lipoaspiratie?

Ce trebuie sa stii despre lipoaspiratie?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand discutam despre liposuctie, trebuie sa precizam faptul ca aceasta are ca si obiectiv indepartarea excesului de grasime din anumite parti ale corpului.

Exista mai multe tipuri de lipoaspiratie, iar aici putem sa amintim de exemplu lipoaspiratia clasica sau lipoaspiratia cu laser. Este important de adus la cunostinta faptul ca lipoaspiratia cu laser reprezinta una dintre cele mai noi tehnici folosite in clinicile de chirurgie estetica.

Pentru ca exista o multime de femei care merg destul de des la sala, si pentru ca urmeaza tot felul de diete si de regimuri alimentare care insa nu le aduc rezultatele dorite, acest articol vine in intampinarea lor cu o solutie miraculoasa, si anume lipoaspiratia.

In primul rand trebuie mentionat faptul ca femeile care pot sa opteze pentru o asemenea interventie chirurgicala sunt cele care au depozite adipoase localizate in diferite zone ale corpului, chiar daca dupa cum am mai spus merg la sala si urmeaza fel si fel de diete.

Lipoaspiratia este ideala pentru femeile care au o stare buna de sanatate atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere mental. Deasemenea, o asemenea interventie este ideala pentru femeile care au asteptari realiste cu privire la rezultatul obtinut.

Un alt amanunt interesant este acela ca pentru lipoaspiratie pot opta doar doamnele si domnisoarele care au peste 18 ani.

Un lucru foarte important care trebuie sa fie cunoscut de catre toate doamnele sau domnisoarele este acela ca in urma unei interventii de lipoaspiratie pot aparea diferite complicatii.

Acestea apar cu o incidenta redusa, sunt tratabile, si ce este cel mai important, urmarile sunt aproape inexistente.

Ei bine, femeile care se incadreaza in categoria persoanelor ideale pentru lipoaspiratie, care cunosc eventualele complicatii ce pot aparea in urma interventiei si care isi doresc sa mearga mai departe, cu siguranta trebuie sa stie ce presupune lipoaspiratia.

Aceasta interventie consta in indepartarea celulelor adipoase din zonele problema ale corpului, iar aceste celule se extrag cu ajutorul unor canule care vor fi introduse sub piele.

Canulele ajuta la injectarea unui lichid in tesutul adipos, care se raspandeste in tesut si creaza un fel de emulsie. Apoi, dupa aproximativ 30-60 de minute, chirurgul poate sa absoarba grasimea, folosind anumite canule speciale.

Persoanele care isi doresc sa opteze pentru o asemenea interventie chirurgicala trebuie sa cunoasca si modul in care se vor recupera mai apoi, pentru ca discutand despre o interventie chirurgicala este clar faptul ca va fi nevoie de o perioada de recuperare.

Deci, trebuie precizat ca liposuctia este o interventie chirurgicala care are nevoie de o perioada foarte scurta de timp de recuperare.

Persoanele care nu depun efort fizic la locul de munca, dupa 3-4 zile de la interventie se pot intoarce fara probleme la serviciu. In schimb, persoanele care depun efort fizic, au nevoie de o pauza de aproximativ 2-3 saptamani, in functie de cat de extinsa a fost interventia chirurgicala.

Asadar, acestea sunt cateva detalii foarte importante despre lipoaspiratie, detalii pe care doamnele si domnisoarele care isi doresc un corp de invidiat ar trebui sa le cunoasca.

0 Shares
You May Also Like