Cladiri care au nevoie de un aviz psi

Cladiri care au nevoie de un aviz psi

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei sa incepi o afacere, cu siguranta trebuie sa tii cont de faptul ca anumite cladiri au nevoie de un aviz psi, dar si de o autorizatie psi, asa ca pentru a-ti putea desfasura activitatea intr-o astfel de cladire, va trebui sa te ocupi de obtinerea documentelor respective.

Ei bine, in cazul in care vei dori sa iti deschizi un magazin, va fi indicat sa stii faptul ca toate cladirile care au destinatia de comert, si care au o suprafata egala cu 600 de metri patrati, sau chiar mai mare, sau daca spatiul destinat comertului este amenajat intr-o cladire pentru locuit colectiv, care are suprafata anterior mentionata, va trebui sa obtii cat mai rapid un aviz psi, dar si o autorizatie psi.

In cazul in care iti doresti sa iti deschizi un magazin alimentar, va trebui sa stii ca, toate cladirile destinate alimentatiei publice, care au suprafata mai mare sau cel putin egala cu 200 de metri patrati, asa ca in cazul in care iti vei deschide magazinul intr-o cladire cu o suprafata precum cea amintita anterior, vei avea nevoie de un aviz psi, dar si de o asemenea autorizatie.

Cladirile destinate birourilor, cladirile financiar bancare, cladirile destinate firmelor de asigurari si burse, si care au suprafata utila de cel putin 600 de metri patrati, daca nu chiar mai mare, au si ele nevoie de o asemenea autorizatie, dar si de un asemenea aviz pentru a putea functiona din punct de vedere legal.

Chiar si cladirile care se folosesc cu scopul de ingrijire a sanatatii, cu spitalizare continua, indiferent de suprafata acestora, sau dispensarele si policlinicile care au suprafata desfasurata de cel putin 600 de metri patrati, daca nu chiar mai mare, au nevoie si ele de o asemenea autorizatie, si de un asemenea aviz psi.

Cladirile destinate activitatilor din invatamant, cladirile destinate supravegherii, ingrijirii, cazarii sau adapostirii copiilor prescolari, a elevilor, a studentilor, a batranilor sau a persoanelor cu dezabilitati, ori cladirile destinate adapostirii persoanelor care nu au un adapost, si care au o suprafata desfasurata mai mare sau cel putin de 150 mp, au nevoie si ele de un asemenea aviz psi.

Garile, autogarile sau aerogarile, care au si ele o arie desfasurata care sa fie cel putin egala cu 600 metri patrati, daca nu chiar cu o suprafata mai mare, au si ele nevoie de un asemenea aviz de functionare din partea isu.

Centrele de agrement, iar aici ne referim la acele centre de agrement dotate cu piscine interioare, cu servicii de relaxare si intretinere corporala, cu masaj, hirdomasaj, bai de plante, sauna uscata, sau alte asemenea servicii, in cazul in care detin o suprafata utila care sa fie cel putin egala cu 200 metri patrati, daca nu chiar mai mare, au si ele nevoie de un aviz psi.

Deasemenea, chiar si cladirile care sunt destinate primirii turistice, precum o pensiune de exemplu, daca au mai mult de 8 camere sau 16 locuri, au nevoie si ele de astfel de avize psi.

0 Shares
You May Also Like