Unde iti lasi masina cant pleci cu avionul din tara?

Unde iti lasi masina cant pleci cu avionul din tara?

0 Shares
0
0
0

In situatia in care trebuie sa parasesti tara, indiferent de faptul ca pleci in interes de serviciu, pentru o intalnire de afaceri, sau ca pleci alaturi de cineva drag intr-o vacanta, trebuie sa gasesti cea mai buna solutie pentru a ajunge la aeroport.

Ei bine, mai ales in cazul in care zborul este la o ora foarte tarzie din noapte, sau este foarte de dimineata, in mod evident, nu vei solicita ajutorul unei cunostinte, pentru ca nu vei dori sa deranjezi.

In aceste conditii, ai putea sa te gandesti cat se poate de serios, sa mergi cu un taxi, si sa ajungi la aeroport in timp util, astfel incat sa nu pierzi zborul, si sa treci prin toate punctele de control necesare.

Daca vei sta insa sa te gandesti putin mai bine la toata aceasta situatie, in mod evident vei ajunge la concluzia ca este mult mai avantajos sa mergi cu masina ta pana la aeroport, decat sa mergi cu un taxi.

Ei bine, de mers vei merge cu masina ta la aeroport, si de ajuns la timp vei ajunge, pentru ca vei stii la ce ora trebuie sa pornesti de acasa, insa ce vei face apoi cu masina?

Din fericire pentru tine insa, vei avea posibilitatea de a-ti lasa masina parcata chiar pe un loc de parcare, din parcarea aeroportului, insa fireste, va trebui sa platesti tichetul de parcare pentru toata perioada in care masina ta va ramane parcata pe locul respectiv de parcare.

Exista insa si posibilitatea sa nu gasesti un loc de parcare, mai ales daca pleci de pe cel mai mare aeroport al tarii, insa cu siguranta acesta nu este un motiv de ingrijorare, pentru ca, vei putea sa gasesti rapid o pacare langa aeroport Otopeni.

In aceasta zona, vei putea sa gasesti una sau mai multe parcari, insa cel mai indicat ar fi ca atunci cand intentionezi sa pleci din tara, si sa iti lasi masina intr-o parcare cat mai aproape de aeroport, sa iti faci fie o rezervare telefonica, fie o rezervare online, pentru a fi sigur de faptul ca gasesti un loc de parcare.

Plus de asta, in conditiile in care iti vei face o rezervare online, cu mai mult timp inainte sa iti lasi masina in parcare, poate vei avea norocul sa beneficiezi si de o reducere, asa ca se merita sa incerci si aceasta varianta.

Ba mai mult, indiferent de faptul ca iti vei lasa masina in parcarea aeroportului, sau ca vei gasi o parcare privata in apropiere si iti vei lasa acolo masina parcata pana cand te vei intoarce in tara, vei avea siguranta faptului ca masina ta va fi parcata in cele mai sigure conditii.

Asadar, atunci cand intentionezi sa pleci din tara, indiferent de motiv, daca o vei face zburand cu avionul, cea mai indicata solutie ar fi aceea de a pleca pana la aeroport cu masina ta, iar acolo vei putea sa iti lasi masina fie in parcarea aeroportului, fie in cea mai apropiata parcare.

0 Shares
You May Also Like