Cum a evoluat fotografia de nunta

Cum a evoluat fotografia de nunta

0 Shares
0
0
0

Introducerea aparatelor foto ILC (lentile interschimbabile), cum ar fi Fuji XT-2 si seria Sony A7 in 2015/2016, este un schimbator de roluti pentru fotograful de nunta PJ. Odata cu introducerea modelului Nikon D5, acum este posibil sa capturati imagini in lumina foarte slaba, fara a utiliza un blitz. Daca esti interesat de pret fotograf nunta click pe link.

Tehnologia a evoluat prin utilizarea declansatorilor de la distanta si a sincronizarii blitului. Fotografii de nunta sunt acum capabili sa calatoreasca si totusi au capacitatea de a folosi iluminatul creativ.

In primele zile de fotografie de nunta, de obicei, doar cateva portrete posedate ale cuplului au fost fotografiate.

Doua abordari ale fotografiei de nunta sunt traditionale si fotojurnaliste. Multi fotografi de nunta vor cadea undeva intre extremele reprezentate de aceste doua descrieri.

Fotografia traditionala a nuntilor ofera imagini mai clasice si un control al fotografului in timpul ceremoniei.

Un stil fotojurnalist de fotografie de nunta da curaj la stiluri editoriale de raportare si se concentreaza mai mult pe imagini sincere, cu o interactiune putin cu fotograful; un fotojurnalist de nunta de obicei inregistreaza rapid imaginile folosind lumina disponibila sau flash-ul pe camera, in loc sa foloseasca tehnici traditionale, formale de prezentare si lumini studio.

Un al treilea stil este o abordare bazata pe moda. In fotografiile de nunta contemporane / de moda, fotograful va combina imagini sincere ale evenimentelor din acea zi cu imagini posibile care sunt inspirate de fotografia editoriala de moda. Acest stil implica adesea post-procesarea imaginilor mai inovatoare si dramatica.

Un al patrulea stil popular in tarile asiatice, in special in China, este fotografia de nunti (chineza: piniin: hūn shā shè yǐng). In mod obisnuit, cuplurile vor face o intalnire cu un studio pentru o sedinta in-studio sau o locatie, cu sprijinul unui coafar si artist de make-up in plus fata de fotograf si cuplu. Cuplul va trece prin multe schimbari de imbracaminte si medii in mod similar cu abordarea bazata pe moda.

Termenul fotografie de nunta contemporana este folosit pentru a descrie fotografia de nunta, care nu are o natura traditionala. Accentul in fotografia contemporana este de a capta povestea si atmosfera din acea zi, astfel incat spectatorul sa aiba o apreciere a nuntii, mai degraba decat o serie de pozitii pre-determinate.

Gama de produse livrate de un fotograf de nunta este variata. Nu exista niciun standard cu privire la ceea ce este inclus intr-o acoperire sau pachet de nunti, astfel incat produsele variaza regional si de la fotografi, la fel ca numarul de imagini furnizate.

Majoritatea fotografilor furnizeaza un set de dovezi (de obicei, imagini nereluate, editate) pe care le pot vizualiza clientii. Fotografii pot furniza dovezi tiparite pe suport de hartie sub forma de imprimari de 4×5 sau 4×6, o “revista” de imagini cu imagini miniaturate pe mai multe pagini. Alternativ, ei vor oferi o galerie de probe on-line. Imaginile vor include, uneori, un sigiliu / filigran digital al imaginilor. Unii fotografi ofera aceste dovezi pentru client, iar unii fotografi solicita clientului sa faca alegerile finale si apoi sa le returneze sau sa le cumpere la un cost suplimentar.

0 Shares
You May Also Like