Cum alegi fotograful ideal pentru nunta ta?

Cum alegi fotograful ideal pentru nunta ta?

0 Shares
0
0
0

Cum alegi fotograful ideal pentru nunta ta?In momentul in care te afli in cautarea unui fotograf pentru nunta, cu siguranta trebuie sa tii cont de cateva detalii foarte importante, pentru a alege cel mai bun fotograf nunta.

Mai intai de toate, trebuie sa studiezi putin piata, pentru a stii exact cate variante ai la dispozitie pentru a alege un fotograf nunta, dupa care trebuie sa incepi sa culegi referinte despre fiecare fotograf in parte.

Aici este foarte important de precizat faptul ca exista si fotografi fara experienta si care lucreaza mai ieftin, dar exista si fotografi experimentati si care sunt foarte buni in ceea ce fac. Daca vei opta pentru serviciile unui fotograf profesionist, cu siguranta te vei felicita pentru alegerea facuta.

Dupa ce culegi si referintele despre fiecare fotograf in parte, poti sa contactezi fotografii care au mai ramas pe lista cu sanse reale pentru a participa la nunta ta, pentru a-ti prezenta o ofera in ceea ce priveste serviciile pe care acestia le presteaza.

In ceea ce priveste ofertele pe care fotografii le prezinta, trebuie tinut cont de toate detaliile, pentru ca aici exista diferente intre toti fotografii existenti pe piata.

In primul rand trebuie sa stii ca exista fotografi profesionisti nunta care iti ofera un numar limitat de fotografii de nunta, ceea ce cu siguranta nu este in avantajul tau, pentru ca exista posibilitatea ca la un anumit moment dat sa se ajunga la acel numar de poze stabilit dinainte, iar fotograful sa refuze sa mai faca poze, sau sa solicite un pret in plus.

Exista insa si fotografi profesionisti care sunt constienti de acest aspect, si care ofera un numar nelimitat de poze, asa ca mirii nu mai au de ce sa isi faca griji in ceea ce priveste numarul pozelor.

Un alt aspect foarte important este legat de modul in care sunt livrate fotografiile. Exista fotografi care livreaza fotografiile pe DVD, in timp ce alti fotografi livreaza fotografiile pe stick.

Deasemenea, conteaza iarasi foarte mult si timpul de livrare al fotografiilor si al filmului nuntii, iar aici trebuie precizat ca acest timp de livrare difera de la un fotograf la altul.

Unii fotografi au foarte mult de lucru asa ca livreaza pozele dupa 60-90 de zile, in timp ce alti fotografi chiar daca au mult de lucru, isi rapesc din timpul liber astfel incat sa livreze pozele si filmul nuntii dupa 10-20 de zile.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre aspectele care conteaza cel mai mult in ceea ce priveste fotograful pentru nunta, iar de aceste aspecte cu siguranta trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi fotograful.

Chiar daca vei gasi un fotograf care lucreaza ceva mai scump decat majoritatea fotografilor de la tine din oras, in cazul in care acesta are o experienta bogata in acest domeniu de activitate, are si un portofoliu de clienti impresionant, si livreaza pozele de cea mai buna calitate la timp, plus albumele foto, atunci cu siguranta poti spune ca ai gasit cel mai bun fotograf pentru nunta ta, asa ca trebuie sa iti asiguri din timp serviciile acestuia incheind un contract.

 

0 Shares
You May Also Like