Cum să economisești bani pentru o piscină în doar un an

0 Shares
0
0
0

Economisirea banilor poate părea o sarcină descurajantă, mai ales dacă te gândești la toate lucrurile la care trebuie să renunți temporar. Cu toate acestea, este o idee mult mai bună decât să apelezi la un împrumut bancar, care iți va solicita și mai mulți bani înapoi decât primești. Astfel, dominat doar de gândul la minunata piscină care va răsări în curtea din spatele casei, vei reuși să învingi orice neplăcere.

Dacă deja ai un plan despre cum ai vrea să arate piscina ta perfectă sau dacă ai nevoie de ajutor în alegerea modelului ideal, constructorii de la piscinepremium.ro îți sunt alături și te vor sfătui în legătură cu cele mai bune variante adaptate nevoilor tale personale.

În continuare am să îți prezint câteva idei, despre cum ai putea economisi mai ușor

Proiectează pe măsură ce câștigi

Indiferent de forma pe care o va lua în cele din urmă piscina ta, va trebui să faci câteva schimbări pentru a plăti pentru ea. Acest lucru înseamnă că ar trebui să începi să economisești acum, în timp ce te afli încă la stadiul de stabilire a formei și a modelului. S-ar putea să trebuiască să îți  ajustezi planurile pe măsură ce afli cât costă diferitele caracteristici, astfel ar trebui să ții o evidență a economiilor pe care le faci.

Obține o ofertă reală

Odată ce ai o idee clară despre ceea ce vrei, ar trebui să te interesezi de diverse oferte de la unul sau mai mulți constructori de piscine. Este posibil să nu ai toți banii imediat, pentru a începe, dar măcar îți va spune o sumă pentru care tu, de acum înainte vei lupta să o strângi. De asemenea, este o verificare a realității, deoarece te poți convinge dacă piscina pe care o visezi este realistă.

Pune-ți banii deoparte într-un cont separat

Creează-ți un cont de economii separat pentru noul tău proiect și folosește-l doar în cazurile de urgență. După ce construiești piscina, îți recomand să păstrezi contul deschis și să economisești în continuare pentru reparații și renovări viitoare.

O vacanță mai scurtă

Schimbările minore în ceea ce privește cheltuielile se vor aduna pe parcursul unui an, dar ai nevoie și de sume mai mari de bani dacă vrei să îți atingi obiectivul. Fie că ești obișnuit să îți iei o vacanță mai lungă sau preferi mai multe călătorii mai scurte, renunțarea la o vacanță sau reducerea acesteia pe parcursul unui an, va contribui consistent la construcția piscinei. Doar imaginează-ți plăcerea de a sta la plaja în propria curte, în ambientul tău perfect.

Vinde obiecte de valoare de care nu ai nevoie

Când ai folosit ultima dată acea masă de ping-pong? Acum ar fi un moment bun pentru a fi realist în legătură cu ce bunuri ai cu adevărat nevoie și care ar trebui vândute pentru a elibera spațiu și pentru a strânge bani pentru piscină. Ia în considerare și că, odată ce vei avea un bazin, vei avea mai puțin timp pentru alte activități recreative.

Lucrează mai mult

Când toate celelalte nu reușesc, caută oportunități de a câștiga mai mulți bani – fie prin efectuarea de ore suplimentare la locul de muncă curent, fie căutând un loc de muncă cu jumătate de normă. S-ar putea să-ți îngreuneze viața pe termen scurt, dar satisfacția de a deține o piscină va face ca totul să merite. În plus, dacă lucrezi mai multe ore pe zi, îți rămâne mai puțin timp pentru a cheltui bani pe lucruri distractive – sporind și mai mult economiile.

În concluzie, cu suficientă disciplină și răbdare vei reuși să economisești, poate chiar mai mult decât te așteptai. Secretul este să crezi în tine și să faci tot posibilul să reușești.

0 Shares
You May Also Like