Cum sa iti decorezi casa?

0 Shares
0
0
0

Indiferent de camera pe care vrei sa o decorezi ar trebui sa te gandesti la ceva interesant si frumos. Poti folosi autocolant perete bucatarie sau stickere pentru baie, nu conteaza. De asemenea, poti folosi un model de sticker cu ceasca de cafea care va crea o atmosfera fresh in casa si mai ales in bucatarie. In continuare iti oferim sfaturi pentru toate camerele.

Va mutati intr-o casa noua? Nu va simtiti coplesiti! Iata cateva sfaturi noi de decorare a casei cand incepeti de la zero. Veti vedea ca decorarea casei  noi este distractiva – si mult mai usoara decat credeti.

  1. Imaginati-va stilul de decorare

Daca puteti sa stabiliti stilul de design dorit pentru interiorul locuintei dvs., sunteti pe jumatate acolo! O regula usoara este aceea de a folosi acelasi stil pentru interior ca si exteriorul casei. Cu un stil de interior arhitectural, cum ar fi ranch sau minimalist, poti folosi elemente intunecate, bogate din lemn, mobilier cu linie curata si multe tonuri de pamant care functioneaza bine.

Iata patru dintre cele mai populare stiluri de decorare a casei:

Un stil de tranzitie merge cu majoritatea stilurilor arhitecturale de acasa. Aspectul este un hibrid modern si traditional – perfect pentru actualizarea stilurilor mai vechi de case, cum ar fi colonial sau victorian, sau incalzirea unei  constructii noi.

Stilul de decorare in tranzitie implica utilizarea culorilor de accent pentru natura cum sunt cele specifice padurilorr intunecate, a pietrelor, a culorilor neutre si a marourilor de pamant, a tonurilor de albastru si a masliniului. Mobilierul este destul de rationalizat, dar are mai multe ornamente si linii mai moi.

Modern

Un stil modern de decorare este bine adaptat si are linii curate. Notele de lemn si pamant adauga o senzatie mai usoara liniilor drepte. Canapele sau elementele moderne de la mijlocul secolului sunt populare. Casele de ferma, casele  Art Deco si casele construite in timpul si dupa anii 1950 tind sa functioneze cel mai bine cu decorul modern.

Contemporan

Designul contemporan este cel mai rar si minimalist dintre stilurile de design. Putine bucati sunt folosite in fiecare camera. Selectarea culorilor este in mod normal redusa la negru, alb sau gri, cu accente de culoare primare. Metalele si sticla, in loc de lemn, sunt prezente.

Cand decorati de la zero, un stil contemporan este o idee buna atunci cand lucrati cu spatii mai mici si / sau vreti sa evidentiati caracteristicile naturale ale casei, cum ar fi ferestrele mari, luminoase sau detaliile arhitecturale.

Stilul ferma

Ferma este foarte populara in zilele noastre datorita designerilor precum Joanna Gaines. Stilul adauga distractie, confort si capriciu la noua casa. Pentru a decora de la zero intr-un stil ferma, notiunile ca practic, confortabil si invitant sunt cele mai importante.

Canapele trebuie sa fie supraincarcate pentru confort si acoperite cu lenjerie pentru intretinere redusa. Mesele din lemn sunt naturale si casual. Culorile si piesele de accent dau o senzatie de vintage sau antic.

Acestea sunt doar cateva stiluri de amenajari interioare pentru care poti opta pentru casa ta. Iti recomandam sa te documentezi in profunzime.

0 Shares
You May Also Like