Tot ce trebuie sa stii despre cabinele foto

Tot ce trebuie sa stii despre cabinele foto

0 Shares
0
0
0

Atunci cand te intereseaza despre pret photo booth ar trebui sa te interesezi si cu privire la tot ce tine de aceste cabine foto. Urmeaza linkul de mai sus si vei gasi cele mai bune preturi, si citeste articolul oferit de OMGCabinaFoto, pentru a gasi toate informatiile de care ai nevoie.

In sfarsit, sunt alese numarul si marimea imaginilor care urmeaza sa fie tiparite, iar imaginile imprimate pe o foaie lucioasa de culoare plina de 10 × 15 cm care urmeaza sa fie taiate si impartite intre grupul de clienti, vor ajunge rapid la destinatie. Unele cabine foto permit, de asemenea, trimiterea fotografiilor catre telefoanele mobile ale clientilor. Alte locuri de fotografie au un scanner si un laptop la biroul personalului pentru ca clientii sa-si scaneze si sa copieze imaginea originala inainte sa taie si sa imparta imaginile in grupul lor.

Cabine de fotografii pentru petreceri

Firmele de inchiriere a cabinelor de fotografie permit unei persoane sa inchirieze o cabina foto pentru o perioada scurta de timp (de obicei in ore) contra unei taxe. Inchirierea de cabine foto a devenit populara in Statele Unite, in principal pentru receptii de nunta, petreceri de majorat, petreceri Mitzvah, precum si un numar din ce in ce mai mare de alte evenimente publice si private.

In plus fata de standul foto si tiparirea de benzi de fotografie nelimitate, companiile de inchiriere includ, de obicei, o cabina de fotografiat insotitoare pentru a deservi standul foto si pentru a ajuta oaspetii sa construiasca o carte de oaspeti cu benzi foto. Gazduirea de imagini online, discurile compacte care contin imaginile siprodusele aferente sunt disponibile imediat. Celebritatile sunt utilizatori frecventi de cabine foto.

In afara de imprimarea foto traditionala, camerele foto moderne pot include, de asemenea, urmatoarele functii noi:

  • Animatie GIF
  • Imprimare carti tiparite
  • Elemente de recuzita virtuale, plasate inteligent pe ochii sau pe umeri
  • Slow-motion video
  • Inlaturarea fundalului de pe ecranul verde
  • Pantaloni virtuali pentru costume de distractie
  • Jocuri – in mare parte jocurile de gesturi Kinect imprima o fotografie a persoanei si scorurile sale
  • Recunoasterea gestului facial

Pe masura ce camerele digitale, imprimantele foto compacte si monitoarele cu ecran plat au devenit disponibile pe scara larga la inceputul anilor 2000, oamenii le-au conectat prin intermediul unui computer personal si al software-ului si si-au creat propriile fotocopii. Antreprenorii au inceput sa inchirieze masini construite pe aceste linii la nunti si petreceri, iar ideea sa raspandit.

Din 2005 pana in 2012, interesul pentru Statele Unite pentru inchirierea cabinelor foto a crescut semnificativ. Pana in 2016, mai multi oameni au cautat inchirieri de cabine decat inchirieri de DJ in 15 dintre cele mai mari orase din America de Nord .

Firmele de inchiriere de fotografii au devenit, de asemenea, populare in alte tari, cum ar fi Canada, Australia si Marea Britanie.  Pana in prezent, in 2016, exista o medie de 226.000 de cautari lunare pentru un stand de fotografie la nivel mondial, aceasta a crescut cu 48,9% din 2015 (in Marea Britanie, acest lucru este la aproape 20 000 de cautari pe luna)

0 Shares
You May Also Like