Cum se fac cele mai interesante fotografii erotice?

Cum se fac cele mai interesante fotografii erotice?

0 Shares
0
0
0

Daca esti interesat sa gasesti un profesionist in domeniul fotografie erotica iti recomandam sa citesti acest articol si cu siguranta vei afla mai multe.

Avertisment: Sa incepem acest tutorial cu un avertisment. Acest post este despre Fotografie Erotica si acopera un subiect pe care unii il pot considera ofensator. In continuare iti prezentam opinia unui fotograf profesionist din America ce a decis sa discute cu noi despre aceasta arta.

Daca credeti ca veti fi ofensati de aceasta postare, va invitam sa omiteti acest articol. Acesta este un subiect de care multi dintre cititorii nostri sunt interesati, astfel incat simtim ca este relevant, dar intelegem ca nu este pentru toata lumea.

Permiteti-mi sa incep prin a spune ca nu m-am gandit niciodata sa fac  fotografie nud – nu pentru ca sunt impotriva ei ca o forma de arta – dar, partial pentru ca nu m-am gandit niciodata sa fac astfel de fotografii si nici nu am intalnit un subiect care sa ma determine sa scot aparatul si sa fac poze.

Cu toate acestea, recent, o prietena veche m-a intrebat daca as fi interesat sa fac niste fotografii nud cu ea pentru sotul ei.

La inceput am crezut ca glumeste, dar era destul de serioasa. Au fost casatoriti timp de 10 ani si dorea niste fotografii hot – nimic prea risky sau explicit – pe care le-ar fi putut da pentru a sarbatori aniversarea lor. Vroia pe cineva in care ar putea avea incredere si pe cineva despre care credea ca ar face poze decente si de aceea a apelat la mine.

Dupa ce am incercat sa o conving ca poate ca nu sunt cel mai bun fotograf pentru un astfel de job – am convenit in cele din urma sa fac pozele. Am stabilit un moment pentru a le face in casa mea si am creat un studio simplu pentru a schimba aspectul. Mai jos sunt cateva lectii pe care le-am invatat din experienta.

Trebuie sa stiti ce cautati inainte de a incepe sa fotografiati – ceea ce sa intamplat cu noi este ca atunci cand prietena mea a sosit pentru sedinta foto si am inceput sa facem fotografii, am realizat rapid ca nu prea aveam prea multe indicii legat de modul in care ar trebui sa prezentam aceste fotografii.

Primele fotografii pe care le-am facut erau destul de rele si am realizat rapid ca noi (sau eu) nu am fost pregatiti. Am decis sa facem o pauza si am scos cateva din revistele si cartile mele de fotografie, unde am stiut ca vor fi exemple ale unor posibile sesiuni foto pe care le-am putea incerca.

O alta recomandare importanta este faptul ca inca de la inceput subiectul fotografiilor ar trebui sa vina pregatit psihic pentru o astfel de sedinta foto. Daca vrei ca imaginile sa fie de cea mai buna calitate iti recomandam sa faci in asa fel incat modelul sa fie cat mai natural in poze. Nu este greu doar trebuie sa lucrezi la inhibitii si sa iti determini subiectul sa se relaxeze.

0 Shares
You May Also Like