Cum va puteti imbunatati afacerea folosind Animoto?

Cum va puteti imbunatati afacerea folosind Animoto?

0 Shares
0
0
0

Animoto este instrumentul ideal care va poate ajuta sa aveti videoclipuri de cea mai buna calitate, prin care puteti sa va cresteti afacerea.

Animoto este deasemenea un serviciu de creare de videoclipuri bazat pe cloud, care produce imagini video, clipuri video si muzica in slideshow-uri video. De mentionat insa este faptul ca accesand site-ul oficial al Animoto, veti descoperi costuri lunare foarte mari, asa ca mai mult ca sigur nu va va mai tenta ideea de a utiliza Animoto.

SeoAccounts.net va ofera oportunitatea de a opta pentru Animoto group buy, adica de a cumpara in grup atat acest instrument cat si alte instrumente, toate la un singur pret foarte atractiv. Cu siguranta va va incanta mult mai tare ideea de a plati 59.99$ pentru un pachet de instrumente si acces la peste 90 de site-uri, decat de a plati 50 de euro pentru un singur instrument.

Revenind la Animoto, Indiferent daca sunteti incepator sau expert, acest instrument deosebit va permite sa creati videoclipuri video de marketing care va vor marca in sens pozitiv.

Utilizand Animoto, veti cunoaste succesul, dat fiind faptul ca instrumentul contribuie decisiv la:

CRESTEREA VANZARILOR

Videoclipul poate avea un impact mare asupra liniei dvs. de fund. Majoritatea consumatorilor spun ca videoclipul a influentat decizia lor de a cumpara. Deci, incercati sa va promovati afacerea prin incarcarea de materiale video pe site-ul dvs. si pe canalele sociale pentru a creste vanzarile.

TRAFIC DE TRAFIC

Consumatorii doresc adesea sa vada videoclipuri de la compania dvs. inainte de a face clic pe site-ul dvs. Web. Un videoclip bine plasat va poate atrage publicul pentru a afla mai multe si pentru a va ajuta sa va deplasati.

ANGAJATI-VA PUBLICUL

Videoclipul social primeste mai multe actiuni decat textul si imaginile statice combinate. De asemenea, incurajeaza mai multe vizionari, etichete si comentarii, ceea ce va poate ajuta sa fiti observat pe o piata aglomerata.

Ei bine, daca am vazut pana acum cum va poate ajuta Animoto pentru a va promova afacerea, in cele ce urmeaza veti putea descoperi si cum sa utilizati instrumentul pentru a crea cele mai spectaculoase clipuri video.

PASUL 1

Selectați un șablon de storyboard pre-construit sau începeți de la zero

Puteti opta pentru un sablon din cele cateva zeci de șabloane video exostemte. Găsiți unul cu un design care vă place și personalizați-l pentru a se potrivi proiectului dumneavoastră. Sau puteți crea un videoclip de la bază cu ajutorul funcției \”Începeți de la zero\”.

PASUL 2

Adăugați-vă fotografiile sau alegeți din biblioteca de stocuri Getty Images oferita de Animoto

Animoto vă permite să vă încărcați propriile imagini și clipuri video si va ofera deasemenea mai mult de un milion de fotografii de înaltă calitate Getty Images și clipuri video care vin gratuit pentru dvs. prin alegerea Animoto group buy.

PASUL 3

Faceți-vă propriul clip

Ajustați culorile, fonturile, muzica și multe altele cu stilul flexibil și instrumentele de design. De asemenea, puteți modifica raportul de aspect al videoclipului pentru a vă optimiza pentru Facebook, Instagram sau YouTube. Apoi, includeți logo-ul dvs. ca filigran în colțul videoclipului dvs. pentru a vă asigura că conținutul dvs. dezvoltă recunoașterea mărcii cu fiecare vizionare.

Asadar, este foarte simplu sa folositi acest instrument si sa creati clipuri video pentru a va promova afacerea.

0 Shares
You May Also Like