De ce anumiti soferi evita masinile BMW?

De ce anumiti soferi evita masinile BMW?

3 Shares
0
0
3

Soferii care intentioneaza sa isi cumpere un autoturism, pot sa isi indrepte atentia spre un autoturism nou, in conditiile in care au o situatie financiara foarte buna, si isi doresc sa isi cumpere o masina care sa nu aiba nici un defect.

Cei care insa nu isi permit, sau isi permit dar nu isi doresc neaparat o masina noua, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre un autoturism second hand.

De regula, cei care intentioneaza sa isi cumpere un autoturism second hand isi indreapta atentia spre masinile germane, pentru ca acestea sunt cele mai renumite masini de pe piata.

Cei care isi doresc masini germane care sa nu fie foarte costisitoare isi vor indrepta atentia spre modele de la Opel sau de la Volkswagen, in timp ce soferii care isi doresc masini mai puternice fie se orienteaza spre Audi, fie isi aleg modele de la Mercedes sau BMW.

Dintre acesti trei mari producatori de autoturisme, foarte multi soferi, mai ales tinerii care nu au implinit inca varsta de 30 de ani, aleg sa isi indrepte atentia spre autoturismele marca BMW.

Autoturismele scoase pe piata de catre acest mare producator german, arata impecabil, ruleaza impecabil si sunt speciale datorita faptului ca au tractiune spate, in comparatie cu Audi de exemplu care are tractiunea fata.

Faptul ca autoturismele marca BMW au distributia pe lant reprezinta inca un mare motiv pentru care soferii isi indreapta atentia spre aceste masini, pentru ca astfel scapa de grija schimbului de distributie.

Ei bine, trebuie mentionat insa si faptul ca foarte multi soferi evita masinile BMW din diferite motive, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

In primul rand, exista foarte multi soferi care aleg sa isi indrepte atentia spre alte masini decat spre cele produse de catre BMW datorita tractiunii spate a modelelor BMW. Pe timp de iarna masinile BMW sunt foarte periculoase, asa ca soferii neexperimentati ar trebui sa evite sa conduca iarna astfel de masini.

Intretinerea autoturismelor marca BMW reprezinta inca un motiv pentru care foarte multi soferi evita sa isi cumpere astfel de masini, iar acest lucru este oarecum firesc daca stam sa tinem cont ca facand o comparatie intre piese Bmw si piese Volkswagen de exemplu, piesele BMW sunt evident mai scumpe.

Atunci cand discutam despre autoturismele marca BMW, trebuie sa mentionam faptul ca de foarte multe ori atunci cand acestea ajung intr-un service auto, pretul manoperei este mult mai mare decat in cazul autoturismelor Volkswagen, Opel, Ford, Seat, etc. datorita faptului ca de multe ori se plateste marca.

Asadar, putem spune ca foarte multi soferi aleg sa isi cumpere orice alte masini mai putin modele de la BMW, datorita faptului ca aceste masini au tractiune spate si oarecum sunt mai periculoase, dar si datorita faptului ca intretinerea masinilor BMW este mai costisitoare decat intretinerea altor masini de pe piata.

Una peste alta insa, soferii care detin un astfel de autoturism cu siguranta sunt incantati de modul in care se comporta si de modul in care ruleaza modelul BMW pe care il detin.

3 Shares
You May Also Like