De ce opteaza oamenii pentru rinoplastie?

De ce opteaza oamenii pentru rinoplastie?

0 Shares
0
0
0

Rinoplastia, procedura corecta si medicala denumita in mod obisnuit “refacerea nasului”, este una dintre cele mai populare operatii cosmetice efectuate in fiecare an.

Indiferent daca este vorba de a remodela ceea ce a oferit natura, de a repara daunele cauzate de un accident sau de un prejudiciu sau de a atenua problemele structurale care impiedica respiratia, sute de mii de pacienti se intorc cu succes la rinoplastie in fiecare an.

O rinoplastie bine facuta ofera de obicei o imbunatatire placuta a caracteristicilor faciale prin restaurarea / imbunatatirea echilibrului facial. Studiile stiintifice repetate au aratat ca, atunci cand privesti pe cineva pe care il privesti mai intai la ochii lor, atunci ii urmaresti nasul si gura. Orice atractiv in aceste domenii principale de concentrare poate crea o impresie favorabila.

Desi aceasta pare sa acopere elementele de baza, exista o varietate de tipuri specifice de proceduri de rinoplastie, precum si beneficii distincte disponibile. Deoarece nasul este punctul focal al fetei, este important ca o persoana sa inteleaga pe deplin toate optiunile de tratament si rezultatele potentiale care ar putea duce la cea mai buna versiune posibila a acestora.

Multi pacienti considera ca interventia chirurgicala asupra nasului imbunatateste cariera si contribuie la succesul si puterea lor la locul de munca. Multe persoane au optat de-asemenea pentru rinoplastie pentru a ramane competitive pe piata muncii si pentru a arata mai tinere.

Iata cateva alte beneficii ale rinoplastiei:

  1. Rinoplastia poate opri sau reduce sforaitul, precum si alte probleme de somn. 23% dintre cupluri dorm in camere separate datorita sforaitului puternic al partenerului, care le intrerupe dormitul si il face incomod sa se afle in acelasi pat cu partenerii lor.
  2. Operatia chirurgicala a nasului poate corecta nenumarate probleme, cum ar fi nasul curbat sau varful bulbos. Multe persoane se simt stanjenite din cauza faptului ca nu au un nas tocmai perfect, iar din acest motiv aleg sa isi opereze nasul pentru a-si corecta defectele.
  3. Rinoplastia poate fi realizata pentru a indeplini obiectivele estetice si pentru a corecta malformatiile congenitale ale nasului. Nu toata lumea se naste cu un chip perfect si cu un nas perfect, insa din fericire, o interventie de rinoplastie poate corecta nasul, iar din acest motiv se poate obtine un chip mult mai aspectuos.
  4. Rinoplastia poate fi combinata cu interventia chirurgicala sinusala pentru a rezolva problemele de respiratie si sinuzita cronica. Sinuzita inseamna ca sinusurile sunt inflamate. Cauza poate fi o infectie sau o alta problema a nasului care poate produce mucus, care se scurge in nas. Daca nasul este umflat, acest lucru poate bloca sinusurile si poate provoca dureri.
  5. Nasul este osul facial cel mai frecvent rupt. Rinoplastia poate imbunatati deformarile nazale legate de leziuni. Cauzele nasului spart sunt legate de trauma nasului sau a fetei. Cea mai frecventa cauza a unui nas rupte sunt luptele, accidentele si sportul, accidentele la autovehicule, in timp ce la copii, fracturile nazale sunt cel mai adesea cauzate de caderi.
  6. Exista de-asemenea probleme care au probleme cu respiratia, asa ca isi doresc sa faca in acest sens ceva. Respiratia nazala poate fi imbunatatita dupa procedura de rinoplastie.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, o interventie de rinoplastie poate avea o multime de beneficii, asa ca este firesc ca oamenii sa opteze pentru o astfel de interventie la nas, insa beneficiul numarul unu al unei operatii de rinoplastie este increderea! Operatia nasului imbunatateste increderea de sine in oameni care sunt constienti de aspectul si forma nasului lor.

0 Shares
You May Also Like