De ce sa alegi Campanula pentru amenajarea gradinii?

De ce sa alegi Campanula pentru amenajarea gradinii?

0 Shares
0
0
0

Modul in care te simti de oricate ori admiri gradina ta, estecu adevarat important. De aceea trebuie sa alegi plantele care iti plac si care au proprietatile dorite de catre tine. De exemplu, poti sa cumperi plante care sa fie foarte rezistente si usor de intretinut pentru a putea sa nu investesti foarte mult timp in amenajarea constanta a curtii.

La Verdena.ro o sa descoperi o gama larga de flori si alte tipuri de plante pe placul tau. O sa poti cumpara Campanula, o planta perena de inaltime joasa, cu flori violet foarte frumoase, pe care o vei putea admira multe luni la rand in gradina ta.

Iata de ce sa alegi Campanula pentru infrumusetarea gradinii tale si care sunt beneficiile pe care le aduce:

  1. Culoarea frumoasa a plantei este cea care te bucura

Culoareaviolet pe care o are aceasta floare, este una care impresioneaza prin frumusete. Este o planta pe care doresti sa o poti pune la tine in gradina pentru ca atrage foarte mult privirea. Florile sale delicate sunt cu adevarat elegante si placute.

Poti sa plantezi pe zone extinse Campanula si va rezista foarte bine in timp. O sa poti sa ai parte de bucuria de a o privi zilnic, alaturi de alte flori si de arbustii tai preferati. Poti sa o pozitionezi si in gradinile de piatra.

  • Modul de ingrijire al florilor din aceasta specie, este unul foarte lejer

Uneori este foarte important timpul pe care il aloci unui demers ce tine de ingrijirea gradinii. De aceea poti dori plante care sunt usor de intretinut si care nu iti cer foarte multa atentie. Campanula se incadreaza in aceasta directie de lucru lejer.

Poti sa te bucuri de frumusetea florilor fara sa depui mult efort. Se adapteaza foarte repede conditiilor in care sunt plantate si raman verzi si frumoase.

  • Poate rezista perioadelor mari de seceta datorita posibilitatii de adaptare pe care o are

Aceasta planta este foarte rezistenta din toate punctele de vedere. Ea poate sa traiasca si in perioadele de seceta foate mare si se adapteaza conditiilor dificile.

  • Campanula poate sa fie plantata in gradinile de piatra

Campanula este o planta care se preteaza inclusiv pentru gradinile de piatra si pentru conditiile mai dificile. Ea se poate pune in solurile mai nisipoase. Este perfecta pentru combinatii cu flori de alte culori. Datorita nuantelor ei poate sa impresioneze si ssa te ajute sa scoti in evidenta alte flori.

  • Infloreste din iunie pana in septembrie si astfel este prezenta in gradina ta, infrumusetand-o, multe luni din an

Vei descoperi ca gradina ta o sa fie plina de flori pana in septembrie, daca alegi sa folosesti Campanula.

Aceasta floare infloreste din iunie si pana in septembrie. Alege sa cumperi flori de la Verdena.ro si sa te bucuri de frumusetea lor pentru amenajarea gradinii tale de vis. O sa poti alege de asemenea plante diverse pentru solul potrivit din gradina ta. O sa capeti informatii despre fiecare floare in parte, citind descrierile prezente.

0 Shares
You May Also Like