Pantofi must have – Câte perechi îți aduc fericirea?

0 Shares
0
0
0

Care este treaba cu femeile și pantofii? Este ca și cum am simți nevoia să colectăm aceste obiecte fanteziste, dar majoritatea nu sunt la fel de folositoare (sau la fel de confortabile) pe cât de drăguțe, așa că rămânem la preferatele noastre, iar restul rămân să se umple de praf.

Analizând viața de zi cu zi a femeilor, cei de la Fitted au ajuns la concluzia următoare: nu te poți mulțumi cu 5 perechi, nici chiar cu 10; așa că s-a stabilit un număr rezonabil de pantofi must have și acesta este…15.

În continuare vă propun o listă cu 7 modele de încălțăminte adaptate situațiilor frecvente cu care ne confruntăm:

1.Pantofii nude cu toc înalt

Pantofii nude sunt o idee excelentă pentru acea întâlnire importantă unde vrei să faci impresie bună. Dacă doriți să cumpărați doar o pereche, căutați să alegeți culori similare cu pielea dvs. – acestea vor avea un efect de alungire a picioarelor și nu va mai trebui să vă faceți griji în privința faptului că pantofii ar putea să nu se asorteze cu ținuta.

2.Cizmele până la gleznă

Nu vă împachetați cizmele până la gleznă pentru iarnă – pot fi folosite în mai multe combinații decât ați crede. Pot merge cu orice, de la o rochie florală,diafană, la o pereche de blugi albi, pentru un pic de „boho” adăugat.

3.Sandale cu toc, negre

Dacă vrei să înlocuiești pantofii negri cu ceva mai interesant, îți recomandăm să alegi sandalele. Stilul minimalist al acestor încălțări vă va oferi un look fresh chiar și într-o ținută office, iar dacă vreți să încercați ceva și mai neașteptat puteți să le combinați la o ținută mai sport, cu o pereche de blugi spre exemplu. Simplitatea lor perfectă va face să le purtați mai des decât credeți.

4.Sandale cu talpă plată

Ați petrecut vreodată o vară fără o pereche de sandale confortabile ușor de asortat la mai toate ținutele? (Presupunem că răspunsul este un „răsunător” nu). Acestea sunt ideale când este cald afară și vă doriți ceva ușor de purtat și în același timp stylish.

5. Adidașii

Indiferent dacă mergeți la sală sau pur și simplu îmbrăcați o ținută sport, adidașii sunt un element indispensabil. Este atât de plăcut când găsești o pereche care este și la modă și confortabilă. O opțiune elegantă,de culoare neagră, va merge cu toate ținutele tale de sală și va funcționa, de asemenea, dacă îi combini cu o rochie din denim pentru a ieși la o plimbare .

6.Cizmele înalte

Odată intrate în tendințe, cizmele peste genunchi au devenit un must have în garderobă, din motive întemeiate. Ele pot funcționa într-o ținută atât ziua cât și noaptea și te pot face să ieși în evidență foarte ușor. Combină-le cu o rochie lungă pentru un look cool, sau cu blugi pentru o atmosferă mai relaxată de weekend.

7.Balerinii

Aceste încălțări sunt pur și simplu o binecuvântare – acest clasic confortabil ar trebui să fie în dulapul tuturor. În zilele în care pur și simplu nu poți suporta tocuri la birou, balerinii reprezintă opțiunea perfectă pentru a arăta cool în continuare. Combină-i cu o fustă sau o rochie în timpul săptămânii, sau cu blugi pentru o ținută elegantă de weekend. O pereche ca aceasta, cu talpa flexibilă, îți va menține picioarele fericite toată ziua.

„Dă-i unei femei pantofii potriviţi şi va putea cuceri lumea.” – Marilyn Monroe

0 Shares
You May Also Like