Pistoale cu bile de cauciuc – arme de autoaparare neletale

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane se preocupa de siguranta lor, iar acesta este motivul principal pentru care achizitioneaza arme de autoaparare. Chiar si asa, contextul legal nu permite detinerea unei astfel de arme daca nu exista un cazier curat si un certificat psihologic care atesta ca persoana ce o detine are o sanatate mentala optima.

Este esential sa cunosti toate reglementarile legale in vederea utilizarii si achizitionarii unei astfel de arme, dar si sa participi la un curs de instruire pentru a le putea folosi in siguranta. Exista cazuri in care armele de acest tip sunt foarte dificil de manevrat, acesta fiind si motivul pentru care necesita un curs. Online poti comanda pistoale cu bila de cauciuc – arme de autoaparare neletale.

Armele de acest tip sunt o modalitate ideala de a te proteja. Acestea trebuie pastrate in locuinta din actul de identitate, in conditii prevazute de lege. Pe site-ul e-arbalete.ro ai la dispozitie o gama variata de pistoale cu bile de cauciuc, ce sunt dispozitive care utilizeaza presiunea gazului pentru a propulsa bilele de cauciuc intr-un mod neletal.

Se folosesc in diferite contexte, respectiv autoaparare, dar si controlul multimilor sau in trainingurile fortelor de ordine. Pistoalele cu bile de cauciuc nu au capacitatea de a pune in pericol viata cuiva, chiar si a agresorilor.

Propulsia cu CO2 a pistoalelor cu bila de cauciuc utilizeaza capsule pentru a crea o presiune necesara propulsarii bilelor. Capsulele se insereaza in pistol si imediat dupa percutare sau activare, acestea elibereaza gazul sub presiune.

Pistoalele traditionale cu bile de cauciuc utilizeaza proiectile sferice din cauciuc solid sau un material similar, ce pot avea dimensiuni variate. Viteza lor poate fi reglata in functie de pistol, dar si de preisunea de CO2.

Pistoale cu bile de cauciuc – arme de autoaparare neletale

Aceste arme sunt foarte des folosite pentru autoaparare in scop personal, dar si in scop de control al multimilor. Pistoalele cu bile de cauciuc sunt o optiune neletala pentru a dezamorsa situatiile tensionate, fara a fi necesara o arma letala. Exista o legislatie privind armele neletale, unde detinerea unui permis de port arma, a unui cazier curat si a unui certificat psihologic sunt absolut obligatorii.

Pe langa autoaparare, armele precum pistoalele sau revolverele cu bile de cauciuc sunt folosite la training si simulare in cadrul fortelor de ordine. De pe site-ul e-arbalete.ro poti comanda o gama variata din aceste produse, pe care le poti utiliza la cursurile pe care le detii. Acestea sunt ideale pentru a recrea conditii realiste, fara ca riscul de a provoca rani grave sa existe.

Gama larga de pistoale cu bile de cauciuc

Magazinul online e-arbalete.ro cuprinde mai multe tipuri din aceste produse. Pistoalele cu bile de cauciuc disponibile sunt de capacitati diferite si puteri variate.

Este important sa achizitionezi aceste articole in functie de experienta si pregatirea pe care o ai. De asemenea, este esential sa le achizitionezi conform prevederilor legilor locale in vigoare.

Mai puternice sau mai slabe, mai mari sau mai mici, pistoalele cu bile de cauciuc sunt disponibile online.

0 Shares
You May Also Like