5 Jocuri Crypto Horror pe care să le Joci in 2024

5 Jocuri Crypto Horror pe care să le Joci in 2024

0 Shares
0
0
0

Jocurile de groază crypto reprezintă o fuziune între lumea digitală a aventurilor și temele clasice de groază, îmbogățite cu narațiuni captivante. Acest gen a existat de decenii, dar tehnologia blockchain a ridicat această industrie la noi înălțimi.

Imaginați-vă luptând împotriva zombilor, fantomelor sau altor creaturi de coșmar, așa cum ați face în orice joc de groază obișnuit. Însă, în loc să simțiți doar curajul și să vă felicitați după fiecare nivel de provocare cucerit, acum câștigați și active digitale care au valoare financiară și pot fi tranzacționate pe o piață deschisă.

Dincolo de fiorul momentelor de sperietură și de satisfacția de a elimina zombii, jocurile de groază crypto se laudă cu economii bine dezvoltate ale jucătorilor.

Mai mult decât atât, jocurile de groază crypto oferă o experiență de joc descentralizată, unde jucătorii au adevărata proprietate asupra activelor lor din joc. Fiecare obiect și realizare poate fi tokenizată și deținută în portofelul nostru crypto, ceea ce înseamnă că aveți control și proprietate completă.

Jocurile de groază crypto reprezintă locul unde emoția groazei întâlnește creativitatea blockchainului, oferind jucătorilor o experiență terifiantă și recompensatoare.

Top 5 Jocuri de Groază in Blockchain pentru 2024

Desigur, ceva atât de simplu precum împușcarea zombilor nu este pe placul tuturor. Lista noastră cu cele mai bune jocuri de groază blockchain de jucat în acest an oferă aventurierilor și luptătorilor șansa lor de a dansa și ei cu diavolul.

Indiferent dacă preferați spitale bântuite sau pustietăți post-apocaliptice, pregătiți-vă să vă simțiți fiori pe șira spinării și să vă înghețe sira spinarii.

Undead Blocks

Undead Blocks

Ați jucat vreodată Call of Duty Zombies? Dacă răspunsul este da, atunci Undead Blocks vă va fi un teren cunoscut. Dezvoltat în colaborare cu Kevuru Games, acest joc promite o experiență imersivă în care jucătorii trebuie să elaboreze strategii, să lupte și să navigheze într-o lume copleșită de morți vii.

Pe măsură ce vă apărați împotriva zombilor și descoperiți misterele acestei lumi post-apocaliptice, veți avea și oportunitatea de a câștiga și tranzacționa active în joc pe blockchain. Jucând și progresând prin joc, jucătorii sunt recompensați cu $ZBUX, un token nativ în cadrul ecosistemului.

$ZBUX poate fi vândut pe piața deschisă sau folosit pentru a cumpăra arme și obiecte NFT în joc care îmbunătățesc personajul. Jucătorii se pot alia cu prietenii pentru a înfrunta hoardele nesfârșite, oferind jocului un element social distractiv și ajutând recrutii mai timizi să facă față ororilor.

Jocul rulează pe Immutable X, o soluție de scalare Layer-2 pentru Ethereum (ETH), concepută pentru tranzacții fără costuri și o experiență de joc pe blockchain de neegalat.

Araya

Araya

Lăsați pentru o clipă în urmă hoardele de zombi și pășiți în coridoarele bântuite ale unui spital thailandez abandonat cu Araya. Această capodoperă de acțiune-aventură este doar unul dintre multele jocuri dezvoltate de FEAR, un studio de dezvoltare de jocuri de groază in blockchain.

Araya are mai multe momente terifiante de sperietură decât vă puteți imagina și este susținută de o narațiune captivantă care menține jucătorii absorbiți de povestea care se desfășoară.

Plasat pe fundalul înfiorător al folclorului thailandez, va trebui să navigați prin trei linii narative distincte ale personajelor, fiecare dezvăluind o parte din misterul teribil care înconjoară dispariția unei fete numite Araya.

Fiecare umbră, fiecare șoaptă și fiecare cotitură ascunde un nou mister, o nouă sperietură și, poate, un indiciu despre soarta neliniștitoare a Arayei.

Jucătorii curajoși care finalizează provocările cât mai rapid posibil, cu cel mai mic număr de decese, pot câștiga $FEAR, tokenul nativ al întregii rețele a studioului.

The Red Village

The Red Village

Fanii genului fantasy, acest joc este pentru voi. Inspirându-se din titluri clasice precum Diablo, The Red Village este un metavers fantasy unde jucătorii pot concura în turnee violente pentru recompense crypto.

În The Red Village, jucătorii preiau controlul Campionilor lor, personaje NFT unice care luptă în serviciul Reginei Sângelui. Campionii sunt împărțiți în cinci clase bazate pe stalpii de bază ai genului fantasy, precum Vrăjitori, Paladini, Barbari, Rangeri și Druizi.

Dincolo de turneele de bază, echipa lucrează la un MMORPG open-world numit The Darklands, unde jucătorii se vor aventura în sălbăticia necunoscută în căutarea de aventuri și bogății.

The Red Village este susținut de unele dintre cele mai mari nume din jocurile crypto, inclusiv Animoca Brands. Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, au asigurat, de asemenea, parteneriate cu Decentraland, The Sandbox și Polygon.

The Walking Dead Empires

The Walking Dead Empires

Dezvoltat de echipa de la Gala Games, The Walking Dead Empires este un joc online multiplayer de supraviețuire, așezat în lumea apocaliptică a seriei revoluționare.

Jucătorii trebuie să caute provizii, să construiască adăposturi și să formeze alianțe pentru a avea o șansă împotriva amenințării constante a morților vii. Jucătorii sunt încurajați să colaboreze pentru a construi așezări prospere și să creeze obiecte unice din materialele găsite pentru a opri hoardele de zombi.

Așa cum era de așteptat, terenurile, obiectele și personajele din joc sunt toate reprezentate în lanț folosind NFT-uri. Aceste NFT-uri sunt tranzacționate fără probleme de la un jucător la altul, construind astfel o economie de joc complexă și diversificată.

Blood Realms: Wolf Arena

Blood Realms: Wolf Arena

Completând lista noastră cu cele mai bune jocuri de groază cripto de jucat în acest an, avem Blood Realms: Wolf Arena. O altă lansare de la echipa FEAR studios, Blood Realms: Wolf Arena, este locul unde Mortal Kombat întâlnește Twilight.

Acest joc de luptă pune lupi NFT însetați de sânge unii împotriva altora în simple confruntări PvP de abilitate. Jucătorii pot paria token-uri $FEAR pe rezultatele fiecărei bătălii, adăugând un strat de stimulent financiar unui concept altfel simplu.

Ca un beneficiu suplimentar, deținătorii de Wolf NFT câștigă un procent din toate taxele de pariere generate în joc. Chiar și atunci când nu joacă activ, NFT-urile dvs. sunt efectiv în arenă, câștigând recompense crypto.

Blestemul Jocurilor Crypto Horror Abandonate

Iarna crypto s-a prelungit mai mult decât ar fi dorit oricine, industria jocurilor din industrie suferind mai mult decât celelalte. Jocurile crypto de tip Play-to-Earn au fost în declin de ani de zile, majoritatea jucătorilor încercând să extragă cât mai multă valoare dintr-un joc în loc să joace pur și simplu pentru distracție.

Zeci de jocuri crypto de groază au abandonat dezvoltarea, lăsând în urmă hoarde de jucători și investitori dezamăgiți. Jocurile care odinioară aveau comunități de jucători înfloritoare și chat-uri de grup vibrante sunt acum complet pustii, iar unii furnizori au anunțat perioade de ‘întreținere temporară’ în iunie, dar nu s-au mai întors.

Avantaje și Dezavantaje ale Jocurilor Crypto Horror

Sunt jocurile crypto de groază atât de bune pe cât se spune? Să examinăm avantajele și dezavantajele acestui nișă crossover între industriile blockchain și de jocuri.

Avantaje

Proprietatea Adevărată a Activelor – În jocurile crypto, jucătorii se bucură de proprietatea completă a activelor lor. Jucătorii pot cumpăra, vinde sau tranzacționa obiecte ca token-uri nefungibile pe blockchain și chiar să le transfere în alte jocuri în unele cazuri.

Mecanismul Play-to-Earn – În jocurile crypto, jucătorii pot câștiga valoare tangibilă prin criptomonede atingând anumite obiective sau tranzacționând active.

Thrill-ul Fricii – Jocurile de groază oferă jucătorilor o experiență palpitantă pe care nu o pot obține de la alte genuri de jocuri.

Angajamentul Comunității – Multe jocuri crypto de groază încurajează munca în echipă, aducând jucătorii împreună pentru a atinge obiective comune.

Dezavantaje

Volatilitatea Pieței – O scădere bruscă a valorii unei criptomonede particulare poate afecta valoarea activelor din joc.

Bariere Înalte de Intrare – Unele jocuri crypto de groază necesită ca jucătorii să aibă o înțelegere de bază a blockchain-ului și a criptomonedelor, ceea ce poate fi o barieră pentru cei care nu sunt familiarizați cu tehnologia.

Riscul de Abandonare – Multe jocuri crypto de groază sunt abandonate din diverse motive, lăsând jucătorii cu active fără valoare și o experiență de joc întreruptă.

Recompense Nesusținute – Deși modelul Play-to-Earn este atrăgător, nu este niciodată construit să dureze. Majoritatea jocurilor P2E se încheie prost, cu activele din joc scăzând în valoare în clipa în care jucătorii noi încetează să se alăture.

0 Shares
1 comment
  1. Aceste jocuri de groaza crypto par a fi o combinatie perfecta intre suspansul si adrenalina jocurilor de groaza traditionale si elementele fascinante ale tehnologiei blockchain. Este fascinant sa va ganditi ca, in timp ce va luptati cu fiinte de cosmar in joc, puteti si castiga si tranzactiona active care au valoare financiara reala. Este minunat sa vedem cum industria jocurilor evolueaza si se adapteaza la noile tehnologii si abordari. Sunt extrem de nerabdator sa incerc aceste jocuri de groaza crypto si sa vad cum ma vor captiva atat din punct de vedere al aspectului grafic, cat si al posibilitatii de a detine eficent active in joc. Cu siguranta, acest gen va continua sa creasca si sa cucereasca si mai multe generatii de jucatori si sa ofere o experienta de neuitat. Multumim pentru informatii si pentru recomandarile de jocuri,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

You May Also Like