Salteaua cu fermitate ridicata este perfecta pentru cei care lucreaza multe ore la birou

Salteaua cu fermitate ridicata este perfecta pentru cei care lucreaza multe ore la birou

0 Shares
0
0
0

Atunci cand muncesti foarte multe ore in pozitii dificile sau cand stai foarte mult pe scaun, ai nevoie de solutii pentru a relaxa coloana vertebrala. O buna sustinere a acesteia se poate face in timpul noptii, daca ai o saltea potrivita.

Saltelele cu fermitate ridicata sunt indicate pentru acest tip de probleme pentru ca ele sunt construite din materiale care sunt mai dure si mai dense. Astfel, se deformeaza mai putin si revin la forma initiala imediat.

Ele vor avea un efect de relaxare prin suportul pe care il ofera. SomnArt.ro este site-ul de unde poti achizitiona o multitudine de saltele de calitate superioara si accesorii care te vor ajuta sa ai un somn corect si odihnitor.

De aici poti alege o saltea Anatomica Somnart FermiMax Aloe Vera fermitate ridicata 160×200 cm, care sa te ajute sa iti protejezi zona lombara si intreg corpul. Iata beneficiile pe care le ai daca alegi o asemenea saltea:

  1. O saltea cu fermitate ridicata este perfecta pentru tine daca vrei sa ai grija de coloana ta vertebrala

Coloana ta vertebrala este importanta pentru o postura corecta, pentru a avea sanatate generala si o buna mobilitate. Este bine sa acorzi atentie ingrijirii acesteia si sa faci toate demersurile pentru a te simti bine in fiecare zi. De aceea poti alege o saltea cu fermitate mare. Zona lombara este afectata in mod special atunci cand muncesti multe ore la birou sau cand stai pe scaun multe ore pe zi. 

  • Munca la birou tensioneaza anumite grupe de muschi, iar o saltea corect aleasa te ajuta

O saltea cu o fermitate mare te ajuta sa detensionezi grupele de muschi care au nevoie de acest lucru. Daca muncesti multe ore la birou, vei avea aceesi pozitie timp indelungat. O saltea ferma te poate ajuta sa te relaxezi si sa ai un somn odihnitor.

Suportul pe care il vei avea pentru coloana te va ajuta si sa nu incordezi anumiti muschi intr-un mod excesiv. De aceea o sa te simti confortabil toata perioada somnului tau.

  • O saltea cu fermitate mare rezista foarte bine timp indelungat

Daca alegi o saltea cu fermitate mare, te vei putea bucura de ea pentru mai multi ani de zile. O sa aiba o rezistenta buna si o sa arate la fel de bine ca la inceput. Ea nu se va deforma mult datorita compozitiei care are miez cu duritate si densitate mare.

  • O husa detasabila este perfecta pentru o buna intretinere a saltelei

Te vei putea bucura de o husa detasabila si de o buna intretinere a saltelei. Husa este tratata cu Aloe Vera si te ajuta sa poti curata foarte bine salteaua. O scoti si o speli conform instructiunilor atasate.

  • SomnArt iti ofera multiple solutii pentru un somn odihnitor

La SomnArt o sa gasesti multiple solutii pentru un somn de calitate. Vei putea alege salteaua potrivita nevoilor tale. De asemenea vei putea cumpara pilota din pene de gasca si perne hipoalegenice, etc.

0 Shares
You May Also Like