4 Detalii despre modul in care trebuie sa vina pe corp un sacou barbatesc

4 Detalii despre modul in care trebuie sa vina pe corp un sacou barbatesc

0 Shares
0
0
0

4 Detalii despre modul in care trebuie sa vina pe corp un sacou barbatescSacourile masculine fac parte din dulapul oricarui barbat care doreste sa aiba imbracaminte formala. Un sacou, mai ales cel cu croiala clasica, poate sa fie utilizat in multe feluri si in multiple combinatii, indiferent ca vorbim despre alegeri moderne sau formale, elegante, sofisticate. Exista posibilitatea de a cumpara sacouri barbatesti ready to wear sau de a le realiza la comanda. Indiferent de alegere, sacoul trebuie sa vina bine pe corp si sa evidentieze corpul barbatului intr-un mod pozitiv. Iata cateva detalii despre modul in care trebuie sa vina pe corp un sacou barbatesc:

  1. Marimea sacoului cumparat trebuie sa fie cea potrivita

Desi este de la sine inteles, sacoul trebuie sa cada bine pe corp, avand marimea potrivita. In cazul in care nu este buna, acest lucru se va observa la umeri, care vor fi mai mari sau mai mici decat trebuie sau in alte parti, precum soldul. Daca un sacou vine bine la umeri si in rest nu pica exact conform trupului, se pot face ajustari ulterioare. Daca trebuie sa alegeti intre doua sacouri pe care urmeaza sa le modificati, este bine sa optati pentru varianta cu un numar mai mare, pentru ca micile detalii schimbate sa poata sa aiba loc.

  1. Lungimea trebuie sa fie corespunzatoare cu inaltimea persoanei

Daca un sacou este mai lung sau mai scurt decat trebuie, atunci nici sacoul si nici barbatul nu vor fi pusi in valoare. De aceea este bine ca lungimea sa fie corespunzatoare cu omul care imbraca sacoul. Exista mai multe tipuri de modele de sacou, de aceea nu se poate vorbi despre un standard in ceea ce priveste alegerea lungimii, insa se va simti si se va vedea imediat o situatie in care totul nu este aliniat la nevoile clientului. In cazul in care lungimea este buna, acesta se va simti automat increzator si bine.

  1. Manecile trebuie sa fie si ele conform mainilor persoanei

Pentru a verifica se poate face testul indoirii mainii, dar se poate si observa unde anume se termina maneca sacoului fata de maneca pe care o are camasa. Nu trebuie sa fie o diferenta notabila. Trebuie ca cea a sacoului sa fie un pic mai scurta decat cea a camasii, astfel incat permanent sa fie iesita camasa.

  1. Gulerul sacoului trebuie sa fie lipit

Ce inseamna ca este lipit? Trebuie ca barbatul sa verifice sacoul uitandu-se la el si din lateral si din spate. Daca exista spatiu intre spate si sacou, atunci sacoul trebuie modificat sau schimbat cu alt model. Un sacou cu guler potrivit este acela care nu lasa nici un fel de spatiu. El va curge frumos pe corp si va avantaja barbatul care doreste sa il poarte.

In concluzie, detaliile care sunt parte din croiala si marimea sacoului, sunt importante pentru cine doreste sa cumpere sau sa modifice un astfel de obiect vestimentar. Sarto ofera o gama larga de costume barbatesti pe care puteti sa le vizualizati pe pagina lor de internet aici: https://www.sarto.ro/.

0 Shares
You May Also Like