Cand serviciile de rent a car se dovedesc extrem de utile

0 Shares
0
0
0

Tot mai multe persoane aleg serviciile de inchirieri auto datorita multitudinii de beneficii pe care acestea le ofera. Specialistii recomanda aceasta optiune pentru mai multe situatii specifice, in functie de nevoile personale ale fiecarui utilizator.

Specialistii de la rent a car Cluj ofera mai multe informatii in ceea ce priveste avantajele inchirierii de masini.

Inchirieri auto in vacante

Calatoria in vacanta este motivul principal pentru care oamenii aleg sa inchirieze masini. O masina de inchiriat ofera libertate de miscare nelimitata, fara a fi nevoie sa va faceti griji cu privire la tarifele, orarele sau statiile de autobuz.

De aceea, o masina de inchiriat este perfecta pentru a va bucura cu adevarat de sarbatori si vacante. Puteti merge intotdeauna spontan oriunde doriti sa mergeti.

O masina de inchiriat va permite sa vizitati locuri indepartate, plaje pustii sau restaurante interesante. Aceste locuri speciale nu sunt accesibile, de obicei, cu autobuzul si trenul.

In ultimii 10 ani, piata de masini de inchiriere din industria turismului s-a dezvoltat puternic. Datorita companiilor aeriene low-cost, turismul este reinviat in intreaga lume.

Acest lucru a dus la aparitia unui numar de furnizori low-cost in sectorul de inchirieri auto . De aceea, astazi aproape fiecare calator, indiferent de bugetul sau are optiunea de a inchiria o masina pentru vacante.

Odata cu aparitia acestor optiuni rentabile, apare insa un alt fenomen binecunoscut: capcanele.

Cele mai multe capcane apar din cauza lipsei de informatii:

Unele portaluri de inchirieri evita sau ascund detaliile cheie pentru a mentine preturile scazute si pentru a incuraja mai multe rezervari. Aceste detalii afecteaza in mod clar pretul final platit la ghiseul de inchiriere. De exemplu, este vorba despre taxe si suprataxe pe care firmele le pot percepe pentru diverse lucruri.

In plus, unele firme actioneaza mai mult ca un broker de asigurare, deoarece venitul real vine nu de la inchirieri, ci prin vanzarea primelor de asigurare.

Firmele care se respecta prezinta toate informatiile, principalele conditii ale ofertelor de inchiriere auto si detaliile asigurarii, astfel incat sa puteti evita orice neplaceri la ghiseu.

Daca vehiculul personal se afla in service, o masina de inchiriat va ajuta sa va deplasati eficient. Multi asiguratori acopera costul unei masini de inchiriat , in cazul in care propria masina este avariata. Indiferent pentru ce motiv masina se afla in prezent in service, este important sa va informati in prealabil despre conditiile asigurarii sau ale persoanei care a generat accidentul.

Unele companii de asigurare platesc pentru o masina de inchiriat numai daca puteti justifica faptul ca o masina este absolut necesara pentru nevoile proprii: fie din motive de munca, obligatii familiale, vacante planificate sau o zona rezidentiala indepartata.

De asemenea, poate fi necesar sa se dovedeasca durata reparatiilor. Aceasta dovada serveste ca dovada ca propria  masina era in atelier si nu putea fi folosita.

Exista asiguratori care platesc doar o parte din costuri sau stabilesc o limita maxima pentru costurile zilnice, durata sau suma totala.

De asemenea, se poate intampla sa aveti dreptul la o masina de inchiriat intermediata de compania de asigurari, deoarece multi asiguratori au contracte cu companiile de inchirieri de masini si, astfel, inchiriaza masina la un pret mai mic.

0 Shares
You May Also Like