Avantaje la cumparaturi mai multe, de la Noi.ro

0 Shares
0
0
0

Pentru cei care isi doresc sa cumpere avantajos, cantitativ, deci pentru consumatori casnici sau pentru revanzatori – retaileri – magazinul Noi este locul perfect pentru cumparaturi. Atat locatia fizica, cat si varianta de online shop Noi vine cu avantaje multiple pentru public.

Piata locala cunoaste avantajul preturilor mici la noi.ro. Cu cat cantitatea de produse este mai mare, cu atat pretul per bucata este mai mic. In plus, sunt aplicate si discounturi in functie de valoarea comenzilor.

Produse fel de fel, in acelasi loc

Noi.ro inseamna magazin cu de toate. Supranumit si magazinul magazinelor, cu stoc generos de 40.000 de produse, este evident ca dispune de toate, pentru toti.

Tine cont de interesele sezoniere ale cumparatorilor. Asadar aici veti gasi damigene, recipiente din plastic sau sticla, vase, oale, accesorii si produse de curatenie. Cu fiecare nou sezon sunt aduse in atentia noastra produsele de care ne folosim cel mai des.

Insa indiferent de sezon sunt aici disponibile si produsele de larg consum, fie ca vorbim de cele din zona food sau non food: detergenti, produse de ingrijire, inclusiv cele pentru copii, produse de uz casnic, ornamente, accesorii pentru birou etc.

Cumperi mai mult, platesti mai putin

Nu lipsesc promotiile, reducerile aplicate diverselor produse. Pe langa faptul ca preturile sunt competitive, acestea pot fi si mai mici gratie unor campanii promotionale cu durata limitata. In aceasta perioada gama de rechizite are o reducere de 10%.

In plus, in functie de valoarea totala a comenzii pot fi obtinute discounturi. Concret, 1% reducere pentru comenzi de peste 3000 lei, 2% pentru comenzi peste 5000 si 3%  pentru comenzi peste 10000.

In mod special cei care isi fac stocuri generoase, aprovizionari pentru magazine, pentru buticuri sau cei care fac comanda de alimente si nu numai si sunt din Horeca, vor gasi la Noi un partener pentru afacerea lor.

Le este rasplatita aceasta alegere cu discounturi de genul. De asemenea, pentru cei care comanda online pot opta pentru livrarea comenzii la adresa indicata sau pot opta pentru a ridica personal comanda, gata pregatita de echipa din magazin.

Timpul este tot mai pretios pentru fiecare dintre noi. Am invatat cu totii sa cautam variante mai convenabile de a ne face cumparaturile. Fie ca vorbim de consumatori casnici sau de cei din Horeca, Noi este magazinul avantajos, cu oferte si posibilitate de a comanda online.

0 Shares