Ce ambitii mari au baietii pasionati de masini?

Ce ambitii mari au baietii pasionati de masini?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca majoritatea baietilor, inca de la cele mai fragede varste dezvolta o adevarata pasiune pentru masini, asa ca acestia cand ajung la varsta majoratului isi doresc neaparat sa se inscrie la scoala de soferi, pentru a obtine permisul auto.

In ceea ce priveste masinile, trebuie sa precizam faptul ca exista baieti care au anumite preferinte, astfel ca unii prefera autoturismele produse de catre marile nume din industrie precum BMW, Audi, Mercedes sau Volkswagen.

Alti baieti viseaza cu ochii deschisi la ziua in care vor putea sa conduca un bolid Lamborghini, un model Aston Martin, un model Maserati sau un model Ferrari, insa din pacate pentru majoritatea baietilor, acestea raman doar vise care intr-o buna zi se vor spulbera, dat fiind pretul urias pe care il au aceste masini.

Tot atunci cand discutam despre autoturisme, trebuie sa mentionam faptul ca exista baieti care se multumesc sa conduca un autoturism care sa arate bine si care sa nu prezinte zgarieturi, sau urme de rugina.

Exista insa si baieti care atunci cand vine vorba despre autoturisme, isi doresc ca autoturismul lor sa fie unul special. Tocmai de aceea, acesti baieti vor face mereu tot ce le sta in putinta sa vina cu diferite modificari, care sa le scoata de fiecare data masina in evidenta.

O masina tunata, care are foarte multe modificari in comparatie cu acelasi model insa de care alt proprietar nu s-a ocupat, cu siguranta arata foarte bine, indiferent ca discutam despre un model de la Mercedes, sau ca discutam despre un model de la Opel de exemplu.

Tot in momentul in care discutam despre autoturisme, putem preciza faptul ca exista o multime de baieti care viseaza ca intr-o buna zi sa poata participa la cel putin o cursa, sau la un campionat de autoturisme precum 100Tracks.

Aici este foarte important de mentionat faptul ca nu toata lumea poate sa participe la un asemenea campionat de autoturisme, motiv pentru care exista o multime de baieti care doar viseaza la acest lucru.

Exista insa si o multime de baieti care se gandesc sa opteze pentru un curs in ceea ce priveste condusul off – road, iar pana atunci cu siguranta s-ar multumi si sa se afle in postura de copilot al unui pilot foarte bun care participa la un asemenea campionat.

Alti baieti, atunci cand vine vorba despre masini, cu siguranta sunt indragostiti de masinile care participa la curse pe asfalt, motiv pentru care aleg si ei sa isi tuneze in limita bugetului disponibil masinile.

Asadar, dupa cum se poate observa, exista o multime de baieti pentru care masinile nu sunt o pasiune doar atunci cand sunt mici, ci raman o pasiune si atunci cand ajung la varsta majoratului.

Aici trebuie precizat faptul ca exista baieti care fac tot ce le sta in putinta pentru a-si urma visele si pentru a conduce o masina care sa fie pe placul lor, exista baieti care se multumesc sa conduca orice masina, si exista baieti care odata  cu trecerea timpului isi dau seama ca nu iubesc atat de mult masinile precum au crezut atunci cand erau mici.

0 Shares
You May Also Like