Ce instrumente trebuie sa contina o trusa de manichiura?

Ce instrumente trebuie sa contina o trusa de manichiura?

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca iti place sa mergi la salon pentru ca o manichiurista experimentata sa se ocupe de ingrijirea si intretinerea unghiilor tale, sau ca te ocupi personal de acest lucru, cu siguranta trebuie sa ai acasa o trusa de manichiura.

Atunci cand te afli in cautarea unei truse de manichiura, cu siguranta primul si cel mai important aspect care conteaza, este reprezentat de instrumentele pe care trusa le contine.

Cu siguranta nici aspectul trusei de manichiura, nici culoarea si nici designul nu te vor ajuta sa iti ingrijesti unghiile, ci doar instrumentele, printre care trebuie sa se numere si o foarfeca pro cuticula S7.

Vom discuta mai multe despre instrumentele unei truse de manichiura in continuare, si vei descoperi ce alte instrumente trebuie sa contina o trusa, in afara de foarfece pentru cuticule care are lamele mult mai subtiri decat forfecuta pentru unghii.

In plus, lamele unei forfecute pentru cuticule sunt rasucite spre interior, pentru a taia doar pielea uscata. O astfel de forfecuta este ideala si pentru a taia pielitele de pe lateralele unghiei.

Apoi, in afara de foarfeca pro cuticula S7, cu siguranta este necesara si o forfecuta pentru unghii. Lamele acesteia trebuie sa fie curbate astfel incat sa poata sa taie dupa forma naturala a unghiei. De preferat ar fi ca o asemenea forfecuta sa aiba striatii pe lama, care obliga unghia sa cada (nu sa zboare prin camera). Aproape toate forfecutele au astfel de striatii.

Cu siguranta o trusa pentru manichiura trebuie sa contina si o forfecuta pentru parul din nas si urechi. Vei stii care este aceasta cand o vei vedea in trusa, dat fiind faptul ca are capetele rotunjite pentru a detusa doar firele de par, nu si nasul.

Unghiera mica este fara doar si poate un alt instrument necesar intr-o trusa de manichiura. Chiar daca nu are o precizie atat de mare precum forfecuta pentru unghii, este varianta mai rapida pentru a-ti taia unghiile.

O astfel de unghiera este ideala atat pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa isi taie unghiile sport, cat si pentru cele care doresc sa isi taie unghiile drept. Unghiera mica este perfecta si pentru barbatii care doresc sa isi taie unghiile de la maini.

Dintr-o trusa de manichiura nu are cum sa lipseasca unghiera mare, care este ideala pentru a taia unghiile de la picioare, care sunt mai tari decat cele de la mana. Tot pentru unghiile de la picioade se foloseste si clestele de unghii. Acesta taie perfect unghiile groase.

Un alt instrument necesar intr-o trusa de manichiura este pila, care poate fi confectionata din diferite materiale, si care poate avea diferite forme si diferite culori. Poti sa gasesti de exemplu pile de sticla, acoperite cu matase (acestea sunt ideale pentru stralucire).

Se gasesc de-asemenea si pile din safir, care sunt acoperite cu un strat de safir sau corindon. De mentionat este faptul ca aceste pile sunt ideale pentru pilire. In ceea ce priveste pilele, este important de mentionat faptul ca acestea au granulatii diferite pe cele doua fete, astfel ca o fata este mai fina, in timp ce cealalta fata este mai grunjoasa.

Intr-o trusa de manichiura mai trebuie sa existe un curatator de unghii, care se foloseste pentru a indeparta murdaria de sub unghii, fara a zgaria unghiile.

Nu in ultimul rand, o astfel de trusa trebuie sa contina si o penseta. Chiar daca penseta nu are legatura cu unghiile, ci se foloseste pentru pensat, aceasta nu lipseste din trusele de manichiura.

Acestea sunt asadar instrumentele care fac parte dintr-o trusa de manichiura, pe care fiecare femeie trebuie sa o aiba acasa.

0 Shares
You May Also Like