Inchirieri multifunctionale la preturi avantajoase

0 Shares
0
0
0

Daca ai nevoie de multifunctionale pentru o perioada limitata de timp poti apela la inchirieri multifunctionale sau poti cumpara una.

Multifunctionalele, dupa cum le spune si numele, au capacitatea de a indeplini mai multe functii. Acestea pot printa, copia si scana fara a mai fi necesar cate un dispozitiv pentru fiecare.

Unele multifunctionale pot trimite si faxuri, iar alegerea lor se face in functie de nevoile fiecarei firme. Pretul lor este unul pe masura caracteristicilor, dar daca nu esti dispus sa investesti prea mult, poti inchiria una.

Inchirieri multifunctionale – o solutie eficienta

Inainte de a lua oricare decizie, este ideal sa efectuezi o analiza indeaproape a mai multor factori.

Asadar, trebuie sa iei in considerare in primul rand bugetul alocat urmat de volumul lunar de printare, copiere sau scanare; pretul viitoarelor costuri (instalare, actualizare software, consumabile, piese de schimb, inlocuirea pieselor de schimb) si ce vei face daca echipamentul nu mai corespunde cu nevoile firmei. Dupa aceasta analiza, vei stii cu siguranta ce decizie trebuie luata.

Avantajele achizitionarii multifunctionalei:

  1. Produsul este al firmei
  2. Poti alege consumabile compatibile si nu originale, pretul fiind mai scazut.
  3. Instalarea se poate face de catre o persoana specializata, nu neaparat de o firma.
  4. Piesele de schimb pot fi achizitionate second hand.
  5. Nu platesti suplimentar daca nu printezi un anumit numar de pagini.

Avantaje pentru inchirieri multifunctionale:

  1. Pretul chiriei lunare este foarte mic
  2. In pretul chiriei sunt incluse mai multe servicii inclusiv consumabilele
  3. Transportul, instalarea multifunctionalei si instruirea utilizatorilor sunt gratuite.
  4. Beneficiezi de revizii periodice pentru ca echipamentul sa functioneze corespunzator.
  5. Echipamentul se poate inlocui daca nu mai corespunde cu nevoile firmei.

Fie ca alegi sa cumperi o multifunctionala sau sa o inchiriezi, decizia trebuie luata si in functie de specificatiile acesteia. Multifunctionalele pot fi laser sau inkjet (cu jet de cerneala), iar pretul lor variaza in functie de model.

Cele de tip laser sunt cele mai rapide si potrivite pentru un volum mare de printare, in timp ce multifunctionalele cu jet de cerneala au o calitate mai scazuta a printarii si un pret mai mic.

inchirieri multifunctionale

Inchirieri multifunctionale – solutie pe termen scurt

O multifunctionala indeplineste functia unei imprimante, a unui scanner si a unui copiator profesional. Pe langa faptul ca ocupa mai putin spatiu decat toate acestea la un loc, consuma mai putina energie si costa mai putin.

Pretul ei este destul de mare, dar investitia merita efortul in timp. Totusi, daca bugetul nu permite o astfel de achizitie, inchirierea unei multifunctionale este alegerea potrivita.

Orice decizie ai lua, analiza factorilor de mai sus este absolut necesara. Multifunctionalele sunt echipamente esentiale in orice companie care are un volum mare de printare. Daca nu este necesara scanare documentelor sau printarea lor, poti alege doar un copiator, sau oricare alt dispozitiv in functie de necesitati.

Poti beneficia de mai multe servicii pe care le includem in pretul chiriei lunare, sau poti alege sa achizitionezi modelul de multifunctionala potrivit afacerii tale. Cantareste bine daca iti este mai rentabil sa cumperi un aparat multifunctional sau este mai usor pentru tine sa apelezi la inchirieri multifunctionale .

0 Shares
You May Also Like