Cum gasesti boxele potrivite?

Cum gasesti boxele potrivite?

0 Shares
0
0
0

Esti in cautarea celor mai bune echipamente de sunet pentru casa ta? Echipamente moderne de sunet? Vrei sau preferi un sistem audio portabil si wireless? Vrei sa cumperi un soundbar? De unde sa incepi?

Intra pe  https://www.all-audio.ro/sistem-bose-s1-pro-fara-baterie.

Selectam cele mai bune boxe pentru casa ta. Chiar daca credeti ca nu aveti o ureche buna, este clar ca daca cumparati niste difuzoare sau un sistem de sunet decent pentru casa, va veti bucura de el.

Daca v-ati saturat sa va ascultati televizorul prin difuzoarele sale proaste, poate ca este timpul sa cumparati un soundbar bun, un subwoofer sau un amplificator pentru a asculta muzica preferata la cele mai bune standarde si cu cel mai clar sunet.

Mai jos vom oferi cateva recomandari pentru a alege un sistem de sunet bun pentru televizor si pentru toata camera de zi… va trebui doar sa vorbesti cu vecinul tau pentru a-l anunta ca de acum in casa ta va incepe sa se auda putin mai mult zgomot atunci cand te uiti la serialele tv si filmele tale preferate…

Sfaturi generale pentru alegerea celor mai bune echipamente de sunet pentru acasa

Eventual Spotify, Apple Music sau Amazon Music sunt principalele surse de ascultare a muzicii sau, daca va place sunetul de inalta definitie, poate ca sunteti inregistrat in Tidal, Qobuz sau Deezer. Nu mai conteaza. Cumpararea unui echipament audio bun pentru camera de zi sau birou este esentiala pentru a va bucura de melodiile preferate oricand.

Un echipament audio bun acasa nu este la fel de scump pe cat credeti. Exista optiuni foarte bune si trebuie doar sa alegi optiunea potrivita. La ce lucruri trebuie sa ne uitam atunci cand cumparam un sistem de acest fel?

Calitate audio

Este clar ca este principalul lucru, pe langa pretul difuzorului, amplificatorului, soundbar-ului…

Trebuie sa ne uitam la impedanta difuzorului (egala sau mai mare decat cea a amplificatorului), volumul maxim pe care il ofera (putere: intre 100 si 300 W ar fi ideal, dar va depinde foarte mult de dimensiunea camerei in care doriti sa il plasati) si de gama de frecvente pe care ne-o ofera in kHz (avem nevoie de un model care sa acopere toate frecventele pe care urechea umana este capabila sa le capteze).

De ce dispozitiv ai nevoie?

Ai de gand sa asculti muzica cu castile cu fir sau ai nevoie de un model wireless pentru a te deplasa prin casa? Ai de gand sa pui mai multe difuzoare sau un home cinema/soundbar pe televizor? Ai nevoie de un echipament HIFI? De ce intrari si iesiri aveti nevoie pe echipamentul audio?

Poate doriti un sistem multiroom cu mai multe difuzoare conectate intre ele care sa schimbe muzica pe masura ce va mutati dintr-o camera in alta sau pur si simplu aveti nevoie de difuzoare stereo, care suna ca ingerii… Sau iti doresti un echipament complet cu DAC si amplificator pentru castile high-end.

Optiunile sunt nelimitate. Limita sunt banii pe care suntem dispusi sa-i cheltuim.

0 Shares
You May Also Like