Cum sa alegi piese de calitate pentru masina ta

0 Shares
0
0
0

Ne aflam in plin sezon de iarna, iar intretinerea masinii necesita un efort ceva mai mare decat in restul anului.

Incepand de la consumabile precum anvelope sau ulei, pana la baterii auto si piese importante ce tin de sistemul de directie sau de franare al masinii, toate acestea necesita o atentie deosebita din partea ta.

Iar in cazul unei defectiuni, alergatura prin magazinele de tip clasic nu reprezinta intotdeauna o solutie. Ore intregi petrecute in trafic, statul la cozi si chiar riscul de a nu gasi ceea ce cauti sunt tot atatea motive pentru a te indrepta pentru un magazin de piese auto online.

Acestea iti ofera astazi practic tot ceea ce ai nevoie pentru reparatiile curente la autoturismul sau utilitara ta. Nu in ultimul rand, beneficiezi de o serie intreaga de avantaje, pe care putine magazine de la coltul blocului ti le ofera.

Dar, sa vedem insa de ce sa alegi un magazin de piese auto pe internet in locul unuia clasic.

Comanda online, direct din fata calculatorului

Primul mare avantaj este acela ca pentru a-ti comanda piese auto nu trebuie sa mai faci niciun fel de deplasare. Practic, totul se desfasoara din fata calculatorului sau de pe telefonul mobil, de unde comenzile pot fi plasate cat se poate de simplu si de intuitiv.

Cu un simplu click de mouse, piesele tale sunt mutate in cosul de cumparaturi, dupa care plata este efectuata online, asemenea oricarui site de cumparaturi.

Dupa marca sau dupa model

Un alt atu al achizitiei de piese auto de pe internet este ca nu mai trebuie sa le cauti pe rafturile nesfarsite, ca in magazinele de tip clasic. In acest din urma caz, de cele mai multe ori avem nevoie si de un asistent sau responsabil de raion pentru a ne indruma spre piesele auto dorite.

In schimb, odata ce am optat pentru varianta online, avem la dispozitie o serie de filtre prin intermediul carora putem ajunge mult mai simplu la produsul dorit.

Din acest punct de vedere, putem identifica piesele dorite in functie de marca masinii sau dupa modelul acesteia. De asemenea, va trebui sa stim din start daca dorim piese pentru motoare diesel sau pentru motorizari pe benzina.

Toate acestea te vor conduce, din aproape in aproape, spre piesele cele mai potrivite pentru modelul tau de masina. Iar daca stii din start ce anume doresti, poti tasta in motorul general de cautare, iar pe ecran iti vor aparea rezultatele cele mai relevante.

Dincolo de aceasta, ai la dispozitie toate categoriile posibile de piese auto, individual sau in kit-uri complete, in functie de bugetul si nevoile tale.

0 Shares
You May Also Like