Cum să porți o centură largă?

Cum să porți o centură largă?

0 Shares
0
0
0

O curea lata cu zale patrate argintii oferă o notă unică de stil look-ului tău! Este adevărat că atunci când nu ești obișnuit, nu ești întotdeauna confortabil să porți un model lat. O formă lată sau extra lata, pe lângă faptul că atrage atenția asupra acestei părți a corpului tău, va aduce un plus de fantezie tuturor ținutelor tale.

De ce să porți o curea lata? Nu subestima puterea modei unei curelei late.

Într-adevăr, este relativ larg și îți poate evidenția formele și morfologia. Atâta timp cât îl porți bine. Iată câteva sfaturi! Avantajul lățimii în general este că iti va permite să iti accentuezi formele într-un fel sau altul sau să le camuflezi.

Cine poate purta o curea lată?

Femeile care sunt înalte vor arăta deosebit de bine cu o curea lata pe șolduri. Pentru ca pe masura ce cureaua taie putin perceptia pe care o ai asupra corpului va adauga putin volum si asta iti va pune in evidenta silueta.

Daca ai si un piept generos, o centura purtata sus il va scoate in evidenta. Evita daca esti mica! Cand esti mica ar trebui sa eviti sa porti centura atasata in talie si sub solduri. Va tinde să te facă și mai mica.

De stiut! O curea va tinde întotdeauna să atragă atenția asupra acestei părți a corpului și acesta este efectul dorit. Dacă ai îndoieli cu privire la o centură lată sau subțire sau nu te simți suficient de confortabil, poarta o centura clasica si nu incerca sa porti cureaua pentru a ascunde defectele pentru ca uneori are efectul opus.

Curea lată de purtat pe șolduri

Cureaua din piele este un accesoriu de care nimeni nu se poate lipsi. Pentru a lua cazul particular al curelei late din piele, acest model este uneori subestimat. Deși s-ar putea crede că acest tip de centură poate fi greu de purtat sau accesorizat, aici vei găsi câteva sfaturi care îți vor permite să le porți cu clasă și eleganță.

Daca te intrebi cum arata o curea lata din piele, este foarte simplu, este din piele neagra, maro sau colorata si poate varia de la 5 cm latime pana la 15 cm pentru cele mai late modele. Inutil să spun că aceste curele trec rar prin buclele pantalonilor sau pantalonilor scurți, însă asta nu înseamnă că nu le poți purta cu aceste haine, trebuie doar să le porți peste ele. Ai mai multe variante pentru a purta cureaua ta lată de piele, o poți purta pe șolduri sau în talie.

Cum să porți centura lată?

Pentru a purta cu gust cureaua ta lată de piele, nu trebuie să-ți schimbi complet garderoba. O poți purta cu pantalonii și pantalonii scurți poziționându-o deasupra. Daca iti plac rochiile sau fustele, sistemul este acelasi, o pozitionezi pe haine si gata.

O curea lata din piele are avantajul de a da mai mult stil tuturor hainelor. Iarna o poti purta si pe puloverele tale pentru a da un aspect si mai chic tuturor tinutelor tale si a-ti marca marimea.

0 Shares
You May Also Like