De ce este indicata utilizarea unui termostat wifi?

De ce este indicata utilizarea unui termostat wifi?

0 Shares
0
0
0

In ultimele doua secole s-au inregistrat numeroase progrese in termostate, astfel ca la inceput existau dispozitive instalabile, apoi programabile si acum termostate conectate la wifi, precum Salus IT500 2020.

In 2013, cand ultima generatie de termostate wifi era inca relativ noua, un raport Forrester a constatat ca 35% dintre adulti erau deja interesati sa afle mai multe despre gestionarea sistemului de incalzire si racire de la distanta. Astazi, chiar mai multi proprietari de case investigheaza termostate inteligente . Iata cateva dintre avantajele pe care le ofera termostatele wifi.

Costuri reduse de energie

Termostatele Wifi precum precum Salus IT500 2020, sunt cele mai cunoscute pentru reducerea costurilor energetice ale proprietarilor de case. Ele asigura economii prin:

  • reglarea automata a temperaturii in functie de casa dvs.
  • analizand modelele de incalzire si racire pentru oportunitati de economisire a energiei;
  • permitandu-va sa creati zone de temperatura care pot fi controlate independent.

Confort nesacrificat

Aceste economii de energie vin fara a sacrifica confortul. Un termostat wifi se va adapta la programul dvs., fie intervievandu-va despre obiceiurile familiei dvs., fie invatand din ajustarile dvs. Daca doriti sa treceti peste setari, puteti efectua ajustari in timp real cu orice dispozitiv conectat la internet.

La scurt timp dupa instalarea termostatului, va va mentine o temperatura confortabila in timp ce oamenii sunt in preajma si va va reduce consumul de energie atunci cand nu este nimeni acasa. Daca aveti o modificare de program si veti fi acasa devreme, conectati-va si anuntati termostatul, iar acesta va functiona pentru a avea temperatura corespunzatoare a casei inainte de a intra pe usa in locuinta.

Memento de intretinere

Termostatele conectate la Wifi ofera, de asemenea, memento-uri de intretinere utile. Multi oameni stiu ca ar trebui sa-si schimbe filtrul de aer al locuintei, dar proprietarii de case uita adesea. De la o intretinere simpla ca aceasta, pana la probleme mai grave de incalzire si racire, un termostat wifi va va aduce memento-uri pentru a va mentine sistemul functionand fara probleme. Memento-urile se bazeaza pe cat timp a fost rulat sistemul, care este cel mai precis mod de a tine evidenta elementelor de intretinere a incalzirii si a aerului conditionat.

Acestea sunt doar cateva exemple de beneficii pe care vi le pot oferi termostatele wifi. Daca doriti sa aveti parte de toate acestea, in mod evident este indicat sa va indreptati atentia spre un termostat precum Salus IT500 2020, care va ofera posibilitatea adaugarii in cel mai simplu mod, a programelor de incalzire.

O caracteristica importanta a acestuia este reprezentata de alertele geo-locatie, atunci cand sunteti la o anumita distanta de casa, reminder pentru setarea modului vacanta sau optiunea care va intreaba daca doriti pornirea caldurii pentru a avea o locuinta incalzita atunci cand va intoarceti acasa.

Un alt mare avantaj al acestui termostat, este ca poate functiona la cei mai buni parametrii, chiar si in situatia in care conexiunea la internet este temporar intrerupta. In plus, veti optand pentru acest termostat, veti putea urmari tutoriale pentru a invata sa il utilizati.

0 Shares
2 comments
  1. Foarte profi site-ul dv. Ma puteti ajuta cu un model de termostat de acum 2 secole?

Comments are closed.

You May Also Like