De ce este mai bine sa alegi un brad artificial de Craciun?

De ce este mai bine sa alegi un brad artificial de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Bradul fiind cel mai emblematic element de decor de Craciun, este esential sa fie ales bine. Deci, brad natural sau artificial? Inima ta se leagana? Cea mai buna solutie ramane bradu lde Craciun reutilizabil iar noi iti spunem de ce in acest articol.

Cele 6 beneficii ale unui brad artificial de Craciun

O solutie eficienta nu numai din punctul de vedere al costurilor. Cu un brad artificial, nu este nevoie sa cumperi un pom de Craciun in fiecare an si sa te intrebi cum sa reciclezi pomul natural taiat odata ce sarbatorile s-au incheiat. Alegerea unui brad sintetic bine facut asigura durabilitatea acestuia in timp: este aproape infinit reutilizabil.

Desigur, brazii artificiali sunt realizati din plastic, dar daca sunt de calitate, ei servesc ca o adevarata replica a unui conifer adevarat. Grosimea si numarul de ramuri fac posibila crearea unei imitatii bune si dau iluzia unui ghimpe stufos de Craciun.

Nici o dezordine nu se mai intampla odata ce Craciunul se termina. Copacul se pliaza si se depoziteaza cu usurinta pana in anul urmator. Mai practic decat cartonul original de ambalare, poti investi, de asemenea, intr-o punga de depozitare cu fermoar care il va proteja si mai bine.

Un brad care nu-si pierde acele. Da, un copac care miroase a padure este frumos. Pe de alta parte, ramurile care inteapa si covorul de spini de pe pamant sunt mai putin prietenoase. Alegerea unui pom artificial de Craciun inseamna a putea fi capabil sa-l pui in loc de la 1 Decembrie si te poti bucura de el pana la Boboteaza!

O dimensiune ideala pentru brazi artificiali de Craciun care vin in toate formele si dimensiunile. De la mini copac deja decorat pentru studio mic la copac artificial frumos de 210 cm pentru camera de zi cu tavan inalt, totul tine de mediul in care va fi plasat.

Un picior stabil in toate circumstantele. Fie ca este vorba de plastic pentru cele mai mici modele, fie de metal pentru cel mai mare, piciorul unui copac sintetic este intotdeauna traversat de un fir de aliaj pentru un sprijin impecabil.

Ce culoare este bine sa alegi pentru bradul tau artificial de Craciun?

1. Arbore artificial de fibra optica

Marele avantaj al fibrei optice este ca nu se incalzeste si ofera diverse lumini posibile: o singura culoare sau multicolora. Unii pomi de Craciun cu fibra optica au chiar si o creasta in partea de sus si stele stralucitoare incorporate. Nu mai trebuie sa faci mai multe achizitii de decoratiuni pentru Craciun.

2. Brad de Craciun artificial verde

Bradul verde sintetic este perfect pentru a multumi orice familie atunci cand doresti sa schimbi atmosfera in fiecare an. Datorita culorii sale clasice, poti da frau liber imaginatiei pentru a o decora cu suspensii, bile si ghirlande spumante de tot felul. Este ideal pentru a crea un spirit traditional de Craciun.

3. Brad artificial de Craciun inzapezit

Bradul de Craciun artificial alb sau pomul artificial de Craciun cu varfuri inzapezite, este ales in functie de gusturile tale. Cert este ca acest brad de Craciun inzapezit va aduce o anumita nota moderna decorului tau. Un brad alb abia acoperit cu cabluri usoare poate fi, de asemenea, potrivit pentru o decorare eleganta.

Astfel, diversitatea modelelor iti permite sa gasesti copacul ideal. Iar pentru fanii mirosului bun de brad, apeleaza la parfumurile de acasa pentru a accentua iluzia unui adevarat conifer in sufrageria ta. Cu toate acestea, prefera uleiurile esentiale organice pentru cutiile de aerosoli.

0 Shares
You May Also Like