De ce sa alegeti un disposable de unica folosinta?

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca ne place sau nu, viciile sunt o parte importanta din societatea umana. De sute de ani, consumul de alcool si tutun au facut parte din vietile oamenilor, fiind o cale de relaxare si o metoda de a putea face fata problemelor zilnice. Desi se cunosc efectele nocive ale acestor produse, foarte multi oameni le ignora, fiind de multe ori aproape imposibil de a renunta la ele.

Cu toate ca un procent destul de mare din populatia tarii, dar si a lumii consuma tigari, tot mai multe persoane din ziua de azi incearca sa renunte la acestea in favoarea unui stil de viata sanatos.

Din fericire pentru fumatori, evolutia tehnologica a permis dezvoltarea unor alternative mai sanatoase si mai eficiente de a face tranzitia catre acest scop. Desi tigarile electronice exista in magazine de cativa ani, in ultima perioada a aparut pe piata un nou tip de device, acela fiind disposable de unica folosinta.

Ce sunt tigarile disposable de unica folosinta?

Pe piata exista nenumarate modele si tipuri de tigari electronice, de la cele mai simple, pana la unele cu adevarat complexe, ce permit personalizarea completa a experientei de fumat. In principiu, toate aceste device-uri indeplinesc aceasi functie, aceea de a livra intr-un mod placut o doza de nicotina, transformand lichidul in vapori.

Tigarile electronice de unica folosinta sunt printre cele mai accesibile si usor de folosit device-uri de acest fel.

Fata de tigarile electronice traditionale, atunci cand acestea sunt achizitionate pot fi folosite imediat, fiind echipate deja cu tot ce aveti nevoie, de la baterie incarcata, rezistenta si lichid. In momentul in care aceasta s-a terminat, aruncati tigara fara sa va mai faceti griji de altceva. 

De ce sa alegeti un disposable de unica folosinta?

Este o varianta mult mai usoara decat tigarile clasice sau cele electronice mai complexe, nefiind necesar sa va complicati cu alegerea lichidului sau cu setarea voltajului.

Acestea se activeaza prin simpla inhalare, neavand nici macar un buton pentru declansare. De cele mai multe ori, aceasta varianta poate fi foarte potrivita pentru incepatori sau pentru cei care inca nu stiu daca tigarile electronice sunt pentru ei.

Una dintre avantajele acestor device-uri este aceea ca datorita pretului redus de achizitie si a numarului mare de pufuri care il permit, va va ajuta sa faceti o economie serioasa fata de tigarile clasice.

De asemenea, pe piata exista nenumarate modele cu diferite arome din care puteti alege, putand in acest fel sa va bucurati de un nou gust de fiecare daca cand trebuie sa o schimbati cu una noua.

Tigarile electronice de unica folosita sunt ultima inovatie in materie de fumat. Cu ajutorul acestora va puteti bucura de un mod mai sanatos de a consuma nicotina, fiind primul pas in drumul dumneavoastra de a renunta la acest obicei nesanatos.

0 Shares
You May Also Like