De ce este necesar sa aveti o usa automata la garaj?

De ce este necesar sa aveti o usa automata la garaj?

2 Shares
0
0
2

In cazul in care garajul dvs. inca nu dispune de o usa automata, cu siguranta a sosit momentul sa contactati specialistii in automatizari porti garaj, pentru a va automatiza usa de la garaj, si pentru a va bucura de multimea de beneficii oferite de catre o asemenea usa.

In urmatoarele randuri vom discuta despre cateva dintre avantajele pe care vi le poate oferi o astfel de usa, iar la final veti fi ferm convinsi ca aveti nevoie de o astfel de usa.

Usile automate de garaj ofera acces facil tuturor

Beneficiul cel mai evident este ca aveti acces la garajul dvs. mult mai usor cu o usa automata. La apasarea unui buton, usa dvs. se va ridica sau se va rostogoli, permitandu-va sa va deplasati in interiorul si in afara garajului, fara  probleme. Acest lucru poate fi util in special iarna daca garajul dvs. este conectat in casa dvs., deoarece nu va trebui sa suportati vantul si ploaia sau ninsoarea.

Accesul automat este de asemenea mai usor deoarece elimina solicitarea de ridicare a usii de garaj.

Usile electrice de garaj ofera siguranta si liniste

Cu usi de garaj automate exista un element suplimentar de siguranta in faptul ca numai persoanele care au la indemana o telecomanda pot deschide usa de garaj. Cheia este sa nu pastrati acest aparat afisat sau nesupravegheat in masina.

Cand se intuneca, unor oameni s-ar putea sa nu le placa ideea de a intra si de a iesi din masina lor in fata garajului sau chiar de a descarca cumparaturile. Daca aveti o usa de garaj automata si un garaj care duce direct in casa dvs., atunci nu trebuie sa va simtiti vulnerabili in intunericul diminetii sau seara.

Eficienta energetica

Majoritatea oamenilor se ingrijoreaza atunci vine vorba despre dispozitivele electrice de deschidere a usii de la garaj deoarece considera ca acestea au un impact asupra mediului. De fapt, adevarul este ca numai o anumita cantitate de energie este utilizata cand usile de garaj sunt deschise si este de obicei totul dureaza cel mult 15 secunde. Cand usa de garaj nu este deschisa sau inchisa, nu consuma o cantitate semnificativa de energie.

Creste valoarea casei dvs.

S-a demonstrat ca, daca usa dvs. de garaj este relativ noua si atractiva, veti creste valoarea locuintei dvs. si, astfel, o veti vinde mai repede in cazul in care doriti acest lucru. De multe ori, primul lucru pe care potentialii cumparatori il observa atunci cand viziteaza o casa este usa de garaj si amenajarea teritoriului.

Inchidere automata

Inchiderea automata este un beneficiu important al usii automate de garaj, pentru ca nu mai trebuie sa va faceti griji daca ati inchis sau nu usa cand ati plecat de acasa. O asemenea usa, se va inchide singura, automat.

Intretinere redusa

Unul dintre avantajele cele mai mari ale unui sistem automat de deschidere a usii de garaj este ca nu necesita multa intretinere, insa va trebui sa tineti cont de sfaturile producatorului, pentru ca durata de viata a usii de garaj sa fie una indelungata.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante beneficii pe care vi le poate oferi o usa automata de garaj, asa ca ideal ar fi sa renuntati la vechea usa, si sa optati cat mai repede pentru o usa automata de garaj.

2 Shares
You May Also Like