Geci de piele

Geci de piele

0 Shares
0
0
0

Purtarea jachetelor de piele a fost întotdeauna una dintre cele mai elegante moduri de a ține pasul cu ultimele tendințe în mode. Jachetele din piele sunt populare printre bărbați, femei și chiar adolescenți. Mai jos este prezentată o serie de avantaje și dezavantaje ale unei geci din piele care poate fi achizitionata si de la magazinul online Conceptoline.

Avantajele unei jachete din piele

  1. Durabilitatea

Unul dintre principalele avantaje ale unei jachete de piele este longevitatea. În general, producătorii de articole de vestimentatie confectionate din piele se străduiesc să facă tot ce este mai bun din acest material, trăgând-o pentru a o face mai rezistentă la uzură. Astfel, pielea este un material durabil și vă puteți aștepta ca jacheta să dureze mulți ani.

  1. Eleganta

Pielea este un material destul de elegant. Indiferent dacă este vopsită sau în culoarea sa naturală, pielea va întări întotdeauna calitatea oricărui design. Astfel, o jachetă de piele vă va face să arătați frumos, dur și elegant.

  1. Naturalitatea

Pentru cei care preferă să rămână aproape de natură, o jachetă de piele poate fi destul de satisfăcătoare. Pielea este o tesatura naturala care este libera de cele mai multe toxine asociate fibrei sintetice. Astfel, daca veti alege sa purtati o jacheta de piele, va puteti astepta sa va simtiti cat mai natural si confortabil pe tot parcursul zilei.

Dezavantajele unei jachete din piele

Unul dintre principalele dezavantaje ale unei jachete din piele este că nu poate fi purtata atunci când este ninsoară sau plouă, iar motivul este unul cat se poate de logic si de simplu. Aceste condiții meteorologice pot determina decolorarea și uzura țesăturii din piele.

Mai mult, pielea se poate întinde și arăta vergeturi făcând jacheta destul de inestetice pe măsură timpul trece. Nu în ultimul rând, jachetele din piele pot fi foarte calduroase pe timp de vara si puteti sa transpirați cand le purtati pe vreme caldă. Ele sunt ideale insa cand temperaturile sunt mai reci.

Ei bine, pe langa o geaca din piele va puteti indrepta atentia si spre una din lana, iar in cele ce urmeaza vom discuta putin si despre aceste articole de vestimentatie create din acest material natural.

Materialul din lână este grozav deoarece creează buzunare de aer care facilitează izolarea naturală. Astfel, în timpul frigului, o haină de lână va face o treabă minunată pentru a vă menține cald. Pe de altă parte, o jachetă din lână vă va asigura că rămâneți rece și proaspăt atunci când crește temperatura.

Un alt avantaj al unei jachete de lână are de a face cu greutatea și durabilitatea acestui material. Lana este o țesătură de îmbrăcăminte ușoară, care este de asemenea rezistentă și rezistentă la rupere. Luminozitatea sa îl face sa fie materialul ideal pentru uzura ocazională pentru a menține un nivel ridicat de confort.

Lana nu colectează umezeală și, prin urmare, stratul de lână nu va atrage mucegaiuri. Este, de asemenea, cunoscută respingerea prafului. Astfel, chiar dacă suferiți de alergii, astm sau alte probleme de respirație, o haină de lână ar fi o alegere excelentă pentru dumneavoastră.

0 Shares
You May Also Like