Generalitati despre cavitatie

Generalitati despre cavitatie

0 Shares
0
0
0

Generalitati despre cavitatieO multime de femei isi doresc neaparat sa aiba un corp foarte frumos, un corp fara grasime si fara celulita sau vergeturi, insa pentru multe femei acesta ramane insa doar un simplu vis frumos.

Exista insa si femei care pentru a avea un corp frumos aleg sa opteze pentru fel si fel de procedee si de tratamente, despre care se spune ca ar avea foarte mare succes.

Tocmai de aceea, foarte multe femei incearca acum tratamentul cu un aparat cavitatie, tratament despre care se spune ca este ideal in ceea ce priveste reducerea stratului de grasime din corp.

Despre tratamentul cu aparatul de cavitatie, tratament cunoscut sub denumirea de cavitatie se mai stie ca este indicat si pentru eliminarea celulitei si a aspectului de coaja de portocala insa aparatul de cavitatie poate ajuta si la atenuarea vergeturilor.

Un amanunt extrem de important pe care trebuie sa il aiba in vedere toate doamnele si domnisoarele care isi doresc sa urmeze acest tratament, este acela ca in urma cavitatiei nu vor scadea in greutate.

Cavitatia este ideala doar pentru indepartarea stratului de grasime si pentru scaderea in centimetrii, insa nu ofera rezultate in ceea ce priveste scaderea numarului de kilograme.

Un astfel de tratament este mai mult decat sigur si este in acelasi timp non – invaziv, si ofera cele mai bune rezultate inca din prima saptamana.

Femeile care opteaza pentru cavitatie nu vor simti nici un fel de durere, si vor vedea cum incetul cu incetul depozitele de grasime cu care se luptau pana acum dispar.

Important de precizat aici este si ca o sedinta de cavitatie dureaza undeva intre 30 de minute si 90 de minute, iar pentru cele mai bune rezultate tratamentul ar trebui sa contina undeva la 8 – 12 sedinte, la ntervale de cel mult o saptamana.

In urma acestui tratament nu este nevoie de o perioada de recuperare la fel ca si dupa diferite alte modalitati de remodelare a corpului, asa ca din acest punct de vedere femeile pot sa fie foarte linistite.

Doamnele si domnisoarele care isi doresc neaparat sa slabeasca in centimetrii, trebuie sa se hidrateze foarte bine inainte de inceperea unei sedinte de cavitatie, pentru a stimula actiunea de purificare a ficatului. Tocmai de aceea, este indicat ca femeile care urmeaza sa participe la o asemenea sedinta de cavitatie, sa bea aproximativ 2 litri de apa.

Un alt detaliu foarte important este acela ca procedeul numit cavitatie are cele mai bune rezultate in cazul persoanelor care au o greutate apropiata de greutatea lor normala.

Ultimul detaliu important legat de cavitatie, este acela ca ea distruge permanent celulele grase, asa ca in cazul pacientelor care dupa finalizarea tratamentului incep sa creasca in greutate, grasimea li se va depune in alte zone care nu au fost supuse tratamentului, asa ca va fi nevoie apoi de un alt tratament de acest gen.

Una peste alta insa, cavitatia reprezinata la ora actuala o modalitae ideala pentru remodelarea corpului pentru orice doamna sau domnisoara fara a depune efort sau fara a simti vreo urma de disconfort.

0 Shares
You May Also Like