Cum se poate purta ia pentru a avea o tinuta spectaculoasa?

Cum se poate purta ia pentru a avea o tinuta spectaculoasa?

4 Shares
0
0
4

Cum se poate purta ia pentru a avea o tinuta spectaculoasa?Dat fiind faptul ca imaginea conteaza atat de mult in zilele nostre, este cat se poate de evident ca fiecare femeie va avea mereu grija atunci cand isi va alege tinuta, pentru ca o tinuta bine aleasa contribuie la crearea unei imagini perfecte.

In schimb, o tinuta aleasa neinspirat contribuie decisiv la crearea unei imagini nu tocmai placute, iar femeile cunosc foarte bine acest lucru si tin cont de asta.

Ei bine, doamnele si domnisoarele care isi doresc sa iasa mai mereu in evidenta, vor putea sa isi indrepte acum atentia chiar si spre o ie traditionala romaneasca, iar in continuare vom vedea in ce situatii poate sa fie purtata aceasta piesa vestimentara.

Mai intai de toate, trebuie precizat faptul ca ia este o piesa versatila si ar trebui sa se regaseasca in garderoba oricarei femei, pentru ca poate fi purtata indiferent de silueta, si poate fi purtata atat in cadrul unei tinute elegante cat si in cadrul unei tinute casual.

Indiferent ca discutam despre o ie traditionala romaneasca intalnita in Maramures sau ca discutam despre o ie cu motiv oltenesc, aceasta poate fi purtata de exemplu in cadrul unei tinute office.

Femeile care opteaza pentru o tinuta office si isi doresc neaparat sa poarte o ie romaneasca, isi pot indrepta atentia pe langa aceasta piesa vestimentara si spre o fusta creion, iar incaltamintea trebuie sa fie reprezentata de o pereche de botine.

Doamnele si domnisoarele care aleg sa poarte aceasta piesa vestimentara in timpul liber, o pot purta alaturi de o pereche de jeansi si o pereche de sandale. Daca temperatura de afara este una foarte mare, atunci ia romaneasca poate sa fie purtata alaturi de o pereche de pantaloni scurti din blugi si o pereche de sandale.

Ia romaneasca poate sa fie purtata chiar si alaturi de o pereche de pantaloni pana, sau de ce nu, poate sa fie purtata chiar si alaturi de o fusta conica, iar incaltamintea in aceste doua situatii trebuie sa fie reprezentata neaparat dintr-o pereche de pantofi cu toc.

Ia traditionala romaneasca, indiferent din ce parte a tarii provine, poate sa fie purtata chiar si alaturi de o pereche de jeansi si o pereche de sandale, iar tinuta va fi una de-a dreptul spectaculoasa.

Asadar, acestea au fost doar cateva exemple de tinute in care ia romaneasca este piesa de rezistenta, insa indiferent de celelalte articole alaturi de care este purtata, ia ofera aer simplu si sofisticat in acelasi timp.

Ia romaneasca poate sa fie purtata in diferite combinatii vestimentare, insa doamnele si domnisoarele care opteaza pentru o ie, ar face bine sa evite sa o poarte alaturi de o pereche de pantaloni bufanti sau alaturi de fuste cu imprimeu floral, pentru ca imaginea oferita nu ar fi una tocmai perfecta.

Ei bine, acestea fiind spuse, ia este un articol vestimentar care poate fi purtat in diferite combinatii vestimentare, asa ca doamnele si domnisoarele ar trebui sa aiba in garderoba lor o astfel de piesa vestimentara. Ia poate fi cumparata si din magazine, dar si de la producatorii locali.

4 Shares
You May Also Like