Masina noua sau masina second hand?

Masina noua sau masina second hand?

0 Shares
0
0
0

Masina noua sau masina second hand?O masina la casa omului este extrem de importanta, pentru ca aceasta poate sa fie folosita in foarte multe scopuri. In cazul in care ai o masina, poti sa o folosesti pentru a face cu ea naveta zi de zi la servici, sau poti sa folosesti masina pentru a merge la cumparaturi, ori in week-end cand vrei sa pleci la munte de exemplu sau oriunde altundeva.

In cazul in care insa nu detii inca un autoturism, cu siguranta te intrebi daca ar fi mai bine sa iti cumperi o masina noua, sau daca ar fi mai bine sa optezi pentru o masina second hand.

O masina noua stim cu totii ca este de calitate, vine cu zero km la bord, nu are nici un defect, insa vine cu un pret piperat. Aici insa ai posibilitatea de a opta pentru o masina full option sau poti sa iti selectezi doar dotarile de care ai nevoie cu adevarat.

Tinand insa cont de pretul mare al unei masini noi, ai putea sa te gandesti foarte serios sa iti cumperi o masina second hand, si cu siguranta daca vei analiza putin piata si vei stii ce sa alegi, nu vei regreta alegerea facuta.

De ce? Pentru ca vei putea sa gasesti o multime de masini second hand care sa aiba doar 2-3 ani vechime si care sa arate impecabil. Se pot gasi chiar masini second hand care sa aiba si 9-10 ani vechime si care sa arate si sa ruleze impecabil, pentru ca au fost foarte bine intretinute.

In cazul in care iti doresti o asemenea masina, poti sa cauti cu incredere in piata auto de la tine din oras sau din judet si cu siguranta vei gasi un autoturism second hand care sa se incadreze in toate cerintele tale.

Daca nu gasesti o masina care sa fie pe placul tau in piata auto, poti alege sa accesezi site-urile destinate vanzarilor auto, iar acolo sunt sanse foarte mari sa iti gasesti masina ideala. Poti sa selectezi doar o marca auto si doar un singur model, iar astfel vei gasi doar masinile care te intereseaza.

Vei putea insa sa iti cauti masina si la o casa de amanet autoturisme, iar sansele sa iti gasesti masina ideala la o casa de amanet auto sunt foarte mari. De ce? Pentru ca mai nou, casele de amanet ofera imprumuturi clientilor care gireaza cu masinile personale, iar apoi nu isi mai platesc datoriile, iar astfel isi pierd dreptul asupra masinilor. In acest caz, casele de amanet scot la vanzare masinile pentru a-si recupera banii.

Exista insa si case de amanet care cumpara de la clientii lor masinile la preturi atractive, iar apoi le vand mai departe altor clienti.

Ideea de a alege o masina de la o casa de amanet nu este una deloc rea, pentru ca masinile care sunt amanetate sau cumparate de catre casele de amanet sunt foarte bine evaluate.

Asadar, din punct de vedere financiar este foarte atractiv sa iti cumperi o masina second hand, asa ca poti sa iti cauti masina ideala acum si la o casa de amanet.

 

0 Shares
You May Also Like